Gizerler (gizerler.com) Gizerler.com Almadığım Ürününü Taksitini Ödedim

02 Kasım 2023 12:32

05 Ekim tarihinde gizerler.com adlı siteden çamaşır makinesi aldım. Ürünün geç kargolanması ve farkı bir yerde çok daha ucuza görmem sebebi ile ürün bana teslim edilmeden sözde "kolay iade" seçeneğine tıklayıp iade ettim. Aradan geçen 1 haftaya rağmen iadem yapılmadı. Kendilerini aradığımda ürünün servise teslim edildiğini kendilerine hala geri gönderilmediğini söylediler. O yüzden iade sürecini başlatmamışlar benimle alakası olmamasına rağmen. Servisi aradım ürün için Gizerler iade talebi açmadıkları için göndermemişler. Tekrar arayıp anlattım. Talep açmaları 1 hafta sürdü. Bu süreçte sürekli aradım geri alıp almadıklarını öğrenmek için. Ürün gelmedi fakat iade sürecini başlattıklarını söylediler ama başlamadı. Bu süreçte extrem kesildi almadığım ürünü ödemek zorunda kaldım. İade başlatmaları tam 1 ay sürdü. 1 Ayda olayı çözmek için servis Gizerler ve banka arasında toplam 90 telefon görüşmesi yaptım. Taksitli alışveriş olduğu için ödediğim ilk taksit olan 2000 lirayı 8 ay sonra alacağım ancak bankadan iş bilmezlikleri ve özensizlikleri yüzünden. Kesinlikle kolay iade seçenekleri tamamen yanıltmaca.

31 Aralık 2024 12:30
Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Gizerler (gizerler.com) Gizerler.com Dan Şikayetçiyim

08 Temmuz 2024 15:58