Gezinomi Klasik GAP Turu

29 Nisan 2024 21:31

21-26 Nisan 2024 tarihinde gezinomi klasik GAP turuna katıldık. Oteller dışında her yerde mağdur olduk ve mağdur edildik. Örneğin, tekne turu için kişi başı 200 TL ödendi ancak rehber, kooperatiften bilet alınmadığını belirtti. Sıra gecesi için ise kişi başı 750 TL talep edildi. Öğle yemekleri için anlaşmalı oldukları yerlerde, Mardin'de bir Mardin tabağı için 390 TL istendi. Tarihi yerlerin ziyareti konusunda ise, örneğin dara antik kentine gitmek yerine, aynı gün başka bir gezinomi turu tercih edildi ve rehbere sorduğumda 'oraya dahil değil' yanıtını aldım. Harran'da ise kültür evine yönlendirildik ve orada önceden kahve siparişi verilmiş gibi bir durumla karşılaştık.
Rehber, burada görülecek yerler olmasına rağmen sadece panoramik tur yaptı ve ev dışında bir yer göstermedi. İkaz etmeme rağmen durup bir fotoğraf bile çekmemize izin verilmedi. Alışveriş için kuruyemişçiye götürüldük ve orada Antep fıstığı için 600 TL, dışarıda ise 400 TL; isot için ise 250 TL, dışarıda 150 TL gibi yüksek fiyatlarla karşılaştık. Bu turun amacı tarihi yerleri önceliğe almak yerine ticaret yapmak üzerimize kurulmuş gibi geldi. Ben bu turdan hiç memnun kalmadım.

30 Nisan 2024 09:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Değerli Misafirimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan dolayı son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Görüşleriniz bizler için önemli olmakla beraber konuyla ilgili şikayetleriniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Saygılarımızla Misafir İlişkileri Departmanı

GAP Turunda Eksik Program Ve Olumsuz Rehber Deneyimi

25 Ağustos 2025 12:42

Burcu
09 Nisan 2024 23:58
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
30 Nisan 2024 08:15