GET Mobil Şarj Aleti

GET Mobil Şarj Aleti

Getmobil mağazasından iPhone 12 mini aldım ancak hem gelen kutu hem de içindeki şarj aleti çok kötüydü. Hem cihazı ısıtıyor hem de verimli şarj etmiyor, ortada kaldım. Başka birinin şarj aletini kullanıyorum, acil ilgi bekliyorum. Bu konuda çok mağdur oldum.

27 Aralık 2023 09:34 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhabalar Doğukan Bey, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bize ulaşıp geri bildirim sağladığınız için Getmobil ailesi olarak teşekkür ederiz. Sizi arayarak talebinizi yerine getirmek istedik ancak aramamız cevaplanmadı. Talep ve şikayetleriniz için müşteri hizmetleri ekibimiz ile iletişime geçebilirseniz sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Getmobil'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Getmobil Ekibi

Çözüm olarak ne sundular?

Getmobil Yenilenmiş Telefon Yanında Gönderilen USB Kablo Ve Şarj Alet

Getmobil mağazasından iPhone 13 mini aldım paketleme kutu belgeler gerçekten çok iyi özenle yapılmış. Ancak gelen kutu i...

Getmobil Bozuk Şarj Aleti

"Aradılar ve yeni şarj aleti kargoladılar bugün firmaya teşekkür ederim sorunları çözme konusunda"

Getmobil Şarj Aleti Şikayet

"Hemen dönüş yapıldı yeni şarj aleti gönderimi için kargoya verildi. Teşekkür ederim ilginiz için"

Tümünü Gör

Ufuk
Getmobil Garanti Sorunu

Getmobil GarantiSorunu

Bilal
Getmobil Kilit Ekranında Sorun Var!

Getmobil KilitEkranında Sorun Var!

Sefa
Getmobil Ve Trendyol Hüsranı!

Getmobil VeTrendyol Hüsranı!

Koray