Emrullah sonuçtan memnun

10 Nisan 2024 17:45
Emrullah'ın Teşekkür Mesajı
“Çağrı merkez operatörlerinin her biri farklı bilgi verdiği için karışıklık oluşuyor bu konuda önlem alınmalı ve markanın Forum sitelerinde, şikayet sitelerinde oldukça şikayet var bunun kök sebebine inilmeli çünkü sipariş konusunda müşteri güven kaybı oluşuyor tahminimce sipariş oluşturacak müşteride bu şikayetleri okuduktan sonra vazgeçiyor ya da siparişini iptal ediyor bu durum markaya ciddi anlamda zarar oluşturabilcek potansiyel duruma sahip benim sorunum çözüldü teşekkür ederim. Getmobil firması hakkında düşüncelerim bunlardır herkese iyi çalışmalar dilerim. Şikayet var sitesinede çok teşekkür ederim”

Bugün GetMobil üzerinden iPhone 13 Pro Max siparişi verdim. Verdikten yarım saat sonra iptalini gerçekleştirmek için müşteri hizmetlerine bağlandım. Bana, iptal işleminin olmayacağını, ürünün elime ulaştıktan sonra iade etmem gerektiğini ve iade tutarının 14 gün içerisinde ödeneceğini belirttiler. Anlayamadığım konu, henüz yarım saat öncesinde verilen siparişin neden iptali gerçekleşmiyor. Ürünü almaktan vazgeçtiğimi belirttim. Neden kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorum? Neden müşteriyi iade süreci ile uğraştırmak istiyorsunuz? Ürünümün kargolanmadan iptalini sağlamanızı istiyorum. Bu konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. Markanızı ilerleyen günlerde tekrar kullanmam için açık kapı bırakın lütfen. Ürünün lütfen kargolanmadan iptali sağlansın; mağdur olmak istemiyorum. Sipariş No: ONGM00068114

profile profile
10 Nisan 2024 17:34

Siparişin 15 Nisanda kargolanacağı belirtildi bu tarihe kadar iptal işlemi gerçekleştirebilirsiniz sürecin uzamasını istemiyorum ücretimin iade edilmesini talep ediyorum

10 Nisan 2024 18:07 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhaba Emrullah Bey, Müşteri hizmetleri ekibimiz sizi arayarak detaylı bilgilendirmeyi sizinle paylaşacaktır. Sevgiler, Getmobil Ekibi"

10 Nisan 2024 18:59

Pekala bekliyorum müşteri temsilcisi ile görüşmemi buraya aktaracağım umarım mağduriyetim giderilir ve markanızın güvenine zarar vermezsiniz.

11 Nisan 2024 19:04

17:51 itibari işe GET mobil çağrı merkezinden tarafıma telefon araması yapıldı bayram tatili olması sebebi ile tüm birimlerin kapalı olduğunu belirtti ürünün kargolanmadan iptalini gerçekleştirmek için ilgili birime mail yoluyla talep gerçekleştireceklerini ifade ettiler 2. Seçenek ise kargo geldiğinde iade edebilirsiniz diye bsr yol gösterdiler ki ben bu seçenekle uğraşmak istemiyorum çünkü uzun zaman alacağını biliyorum şikayetlerde 2 aya kadar süren iade süreçlerini okudum 15 nisanda firmaya bir arama gerçekleştirip detayları buraya aktaracağım umarım mağduriyetim giderilir

13 Nisan 2024 14:40

Bugün 13 Nisan 14:15 saatinde GET mobil tarafıma bir arama gerçekleştirildi 15 nisanda birimlerin açıldığı gün işlemlerinin hızlandırmak amacıyla bir talep oluşturulacağını ve hızlı bir çözüme kavuşulduğu takdirde şikayet sitesindeki güncel bulunan değerlendirmemi güncelleşirmem rica edildi tabi bende işlemlerin bir sıkıntı olmadan süreç uzamadan mağduriyetim giderilirse yapabileceğimi ilettim 15 nisanda tekrar durumu değerlendirip gelişmeşeri buraya aktaracağım

15 Nisan 2024 12:22

Bugün 15 Nisan Getmobile arama gerçekleştirdim bakın size hayatınızda karşılaşabilceğiniz en saçma durumdan bahsediyorum şu anda bir firmadan bir ürün alıyorsunuz ve doğal olarak vazgeçiyor iptalini sağlıyorsunuz buraya kadar her şey normal ama firma sizin paranızı iade etmekte sorun çıkarıyor bana bugün paranın iadesinin 14 güne kadar süreceğini ifade ettiler ben bundan hiçbir şey anlamadım firma iptali gerçekleşen bir ürünün neden iadesini 14 gün kadar uzatır sizin aklınıza ne geliyor? Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum bu durumu üst mercilere taşıyıp dava süreçleri ile sizde uğraşmayın bende uğraşmak istemiyorum

15 Nisan 2024 19:33

Merhaba Emrullah Bey, Bugün ki görüşmemize istinaden sizleri tekrar aradık fakat ulaşım sağlayamadık. İadeniz bankanıza yapılmıştır. Sevgiler, Getmobil Ekibi

17 Nisan 2024 12:02

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Getmobile'dan Aldığım İphone'un Kargo Ve İade Sorunları

11 Şubat 17:26
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim 11 Gündür Kargoya Verilmedi, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

22 Nisan 12:05
Siparişim 11 Gündür Kargoya Verilmedi, Müşteri Hizmetleri Yetersiz
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
20 Haziran 23:49

İptal Edilen Siparişin İadesi Yapılmıyor, Muadil Ürün De Sunulmuyor

25 Eylül 21:01
iptal-edilen-siparisin-iadesi-yapilmiyor-muadil-urun-de-sunulmuyor-2.jpg
iptal-edilen-siparisin-iadesi-yapilmiyor-muadil-urun-de-sunulmuyor-1.jpg

18 Şubat 2024 13:03
Getmobil İade Ücretini Geri Vermiyor, Konu İle İlgili Yalan Söylüyor!