26 Temmuz 2023 00:28

Moov'dan araç kiraladım ve ara sokakta yolun ortasına kadar geldim. Başka sokaktan hızlı gelen bir araba, yaklaşık olarak 70 km hızla bana çarptı ve beni yolun soluna kadar sürükledi. Bu durumda adamın suçu varken, neden %100 kusur bende bulunuyor? Ölümlü bir kaza olabilirdi ve eğer ölmüş olsaydım, yine ben mi sorumlu olacaktım? Araç hala tamirde olduğu için 2 haftadır psikolojim bozuldu. Sigortanız ve kaskonuz olduğunu biliyorum, ama siz işi insanların sırtından nasıl para kazanırım düşüncesiyle mi yapıyorsunuz? Ne ücret çıkarsa çıksın ödemeyeceğim. Yıllardır müşteriniz olarak bir araba parası kadar araç kiraladım ve sizden sağlam bir fatura bekliyorum. Aksi takdirde bu konuyu Ankara'ya kadar bildireceğim. Para yok, canımı alacaksınız, alın. Zaten hayattan bıktım, ben ödemeyeceğim. Gelip canımı alabilirsiniz.

26 Kasım 2023 22:43

06 Aralık 2023 18:55

Merhabalar, Dönüş alabilir miyim.

Eyüp
Eyüp

Reis masraf belli oldu mu

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 17:54
Moov Getiraraç İle Kaza Yaptım Ve Sorunum
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 10:42

23 Haziran 2023 02:13