Engin sonuçtan hiç memnun değil

Getiraraç Hakkımı Arayacağım

Getiraraç Hakkımı Arayacağım
14 Mart 2024 01:53

Getir araç, tüm hasarları bir çatı altında toplayıp, kime denk gelirse o kişiye faturalatmayı çok iyi beceriyor. 16/02/2024 tarihinde kiraladığım araç için, 20 gün sonra getir araç tarafından WhatsApp üzerinden 'kullanılan araçta hasar olduğu tespit edilmiş' diyerek kaza tutanağı istediler.
'tutanak yok' dedim, çünkü ortada kaza yoktu. Kiralama öncesi ve kiralama sonrası resimler atıldı. Kiralama öncesi çatlak olan tampon, iyice yakınlaştırıldığında belli oluyordu. Zaten benim kullanım esnasında ayrılmış olan yaklaşık 4 cm'lik bir hasar olmuştu. Ancak getir araç, şoför tarafından sürtünmeli ve yolcu tarafından işlem görmüş olan tamponu orijinali ile değiştirip, bana faturalıyor ve 'ödemek zorundasın' diyor. Resimlerde mevcut olan, 4-5 kere hasar görmüş tamponun ihalesi, 4 cm'lik bende açılmış çatlağa kalıyor. Ekspertiz raporundaki resimlerde tampon yerinden çıkmış gibi gösterilerek resimleniyor ve bir gün yatma parası ile birlikte 17,265 TL fatura kesiliyor. Ödememek için elimden geldiğince hakkımı arayacağım.

18 Mart 2024 00:20

Önde oluşan hasar için komple değişmesi lazımmış tampon ne yani en ufak bir çizikte bile tüm parçanın ücretini müşterisine yansıtabilen bir kiralama şirketi oldu

Vedat
Vedat
Şikayeti Çözüldü

Merhaba tutarı ödedinizmi süreç nasıl ilerledi bana da hukuki süreç başlatacaklarını söylediler bilgi almak istedim

Engin

Maalesef küçük bir çatlak için tüm ücreti yansıttılar ve ne yaptıysam ödemek zorunda bıraktılar ön sözleşmede yazılıyor en ufak bir hasar bile kapı kaput veya başka bir yer olsun tüm parça değişiyor ücreti ve servis ücreti dahi sana ödettiriliyor getir'e geçtikten sonra getirmovv pişmanlık yani

Emre sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 14:14
GetirAraç Kiralık Araç Hasar İşlemlerinde Yaşanan Mağduriyet
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 12:12
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 09:08