İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Genç Turizm (34 GNC 507)

09 Ağustos 2024 21:20

07.08.2024 22.02 Genç Turizm firmasına ait 34 GNC 507 plakalı Samsun'dan Gebze'ye gitmesi gereken otobüs seferinizle ilgili 4 yolcumla ciddi bir mağduriyet yaşadık. Otobüs 22:02 gelmedi ve herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Yapılan telefon görüşmelerinde, genç turizm müşteri hizmetleri sürekli kirazlık sanayisinden çıkıp çarşambaya vardığını 20 dakika ya geliyor cümleleri ve bir zaman sonra iletişim kuracağımız müşteri hizmetlerinin de telefonu açmaması. Otobüsün Samsun otogara geldiği saat 08.08.2024 (01.15) Bu durum bizlere önceden haber verilmediği için ciddi mağduriyet yaşadık. Ayrıca, yerine alternatif bir otobüs gönderilmediği için beklemek zorunda kaldık. Firmanızın çalışanları ise hem tavırları hem de davranışları ile bizlere yardımcı olmadıkları gibi mağduriyetimizi daha da artırdılar.
Yol boyunca 1-1.30 saatte bir sürekli yol kenarında otobüsün hararet yapmasından dolayı sürekli dolmuş hattı gibi durup su dolumu yapıldı motora.
Yani 21.00-15:00 yaklaşık 18 saatlik bir yolculuğumuz oldu.
GNC turizm ilk ve son deneyimim oldu. Yeni olduğu için destek olmak istedim firmaya. Ama çok acımasız şekilde ilgi alakaları oldu.
Bu yaşanan aksaklıklar ve mağduriyetler nedeniyle sizden özür ve mağduriyetimizin maddi ve manevi giderilmesi adına derhal çözüm talep ediyorum.

07 Ağustos 2024 23:30
Genç Turizm İle Yaşadığımız Ciddi Mağduriyet
Genç Turizm İle Yaşadığımız Ciddi Mağduriyet

Otobüs Gecikmesi Ve Yetersiz Bilgilendirme Yolculuğumu Zorlaştırdı

10 Ağustos 2025 01:17
Arzum sonuçtan hiç memnun değil

Otobüs İptal Edildi Mağdur Edildim Bilet Ve Taksi Ücretim İade Edilmiyor

07 Ağustos 2025 11:03

Metro Turizm İle Yaşanan Gecikme, İlgisizlik Ve Hijyen Sorunları

03 Ağustos 2025 23:35
Emine sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 12:29