Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi İşini Yapmayan Doktor

03 Şubat 2024 13:08

Gaziemir Nevvar Salih Hastanesi'ne bağlı Nazmiye Esen Semt Polikliniği'ne fizik tedavi için randevu aldım. ****adındaki doktora maalesef ki. Daha içeri girer girmez doktor hiç konuşturmadı bile. 'Neyin var? ' dedi. Daha anlatırken 'Ortopediye git, sen zaten kilo vermeden hiçbir şey yapamam.' dedi. 'Önce zayıfla.' dedi. Ben dedim, 'Daha bir dinleseydiniz, zaten ortopedi buraya yönlendirdi. Ayağımdaki ödemler için önce fizik tedaviye gitmem gerektiğini söyledi.' dedim. 'o zaman zayıfla da gel, fizik tedavi işe yaramaz.' dedi. 'Tamam.' dedim, 'Alın sıraya.' Bu sefer de 'Bir yıldan önce sana sıra gelmez.' dedi. 'Tamam.' dedim, 'Dediğiniz gibi zayıflamış olurum o zamana kadar, siz yine de sıra verin.' dedim. Bu sefer de 'Ama senin birkaç ay içinde fizik tedavi olman lazım.' dedi. Yani hem sonra gel diyor, tamam diyorum, bu sefer de acil olman gerekiyor diyor. Yani işlem yapmamak, başından savmak için bin dereden su getirdi. Röntgenlerime bakmadı bile. Ben de dedim, 'o zaman ne yapayım, gideyim mi yani? ' dedim. 'o zaman sen kendin karar vereceksin.' dedi. 'Tamam, randevu verin o zaman.' dedim, 'Bir anlamı yok.' dedi ve ben de 'Sizi daha çok yormayayım.' deyip çıktım.

Adana 5 Ocak Hastanesi Şikayeti

04 Aralık 2024 11:23