12 Eylül 2023 01:096.508

Garenta'dan 08.09.2023-09.09.2023 tarihleri arasında Çanakkale ilinden kiralamış olduğum Fiat Egea araç ile 09.09.2023 13:55 sıralarında aracın sağ ön kapısını yakıt pompası koruma demirinde vurmak suretiyle maddi hasarlı kaza yaptım. Kazayı erkek arkadaşım yaptı. Kendisi ek sürücü değildi.

Bu yüzden hasarı karşılamak zorunda olduğumu biliyorum ancak sadece kapı sacı yamuldu. İlk anda en fazla 20 bin tl bir masraf çıkar diye düşünüyordum, ama kaza esnasında yanımıza gelen Garenta personelleri aracın servise gideceği kapının tüm aksamlarının tamamen değiştirileceğini söyleyerek 100.000 ile 150.000 TL arası bir ücretin bizden talep edileceğini söylediler. Avukatıma da tanıdığım servis çalışanlarına da sordum, böyle bir fiyat bu kazada imkansız dediler. Bu kazada meydana gelen hasarın bu denli yüksek bir ücrete sebep olmayacağını düşünüyorum. Aracın herhangi bir değişime uğramadan sadece sağ ön kapı sacının onarılmasını gerektiğini düşünüyorum. Personelin beyan ettiği yüksek fiyata şimdiden itiraz edeceğimi bilmenizi istiyorum.

Sizlerin bu konuda daha anlayışlı davranmasını bekliyorum. Bana henüz resmi olarak bir fatura ya da ücret talebi gelmedi, sadece o gün orada bulunan kişilerin söylediği fiyatlara dayanarak bu şikayeti oluşturuyorum. Mail göndermeye de çalıştım, ama sayfanızdaki mail adresine gönderim gerçekleşmiyor. Bilginiz olsun (Şikayeti erkek arkadaşımın hesabı üzerinden gerçekleştiriyorum).

2 Destek

Garenta'da Yanlış Bilgilendirme Ve Beklenmedik Ücret Çekimi Şoku

12 Ekim 2024 14:557.732

Bir daha Garenta mı asla! Garenta'dan ilk kez araç kiralamıyorum. Bu sefer Çanakkale'den kiraladım. Aracı teslim ederken...

Garenta'da Yanlış Bilgilendirme Ve Beklenmedik Ücret Çekimi Şoku
1 Destek

Tümünü Gör
Garenta Oto Kiralama Pişmanlığı

Garenta OtoKiralama Pişmanlığı

Serhat
Garenta Eksik Depo İle Teslim Ediyorlar!

Garenta EksikDepo İle Teslim Ediyorlar!

Habip
Garenta Araç Kiralama Memnuniyetsizliği