İrem sonuçtan hiç memnun değil

Garenta'da Yanlış Bilgilendirme Ve Beklenmedik Ücret Çekimi Şoku

Garenta'da Yanlış Bilgilendirme Ve Beklenmedik Ücret Çekimi Şoku
İrem
12 Ekim 2024 14:55

Bir daha Garenta mı asla!
Garenta'dan ilk kez araç kiralamıyorum. Bu sefer Çanakkale'den kiraladım. Aracı teslim ederken tampon altında taş çatlasın 10 cm minör çizik dedikleri bir sürtme sonucu hasar olduğunu söylediler. Daha önce fark etmemişim. Aracı teslim alan arkadaş bize bunun için herhangi bir ücret yansıtılmayacağını söyledi. Biz de kendisine eğer yansıtılırsa haberimiz olmadan kartımızdan çekim yapılmaz değil mi diye sorduk. O da pazartesi bakılıp bilgi verilip ödeme alınacağını ama bunun için hiçbir şey yansıtılmayacağını söyledi. Teslimat yerinden ayrıldığım gibi peş peşe iki mesaj geldi ve kartımdan önce 5556 ₺ sonra 575₺ çekim yapıldı. Şubeye telefon açtım görüştüğüm arkadaş teslimat yapan kişinin yanlış bilgilendirme yaptığını bu paranın iadesinin yapılacağını söyledi. Kendisini de uyaracağını iletti. 1 saat geçti. Geçmedi şube tarafından bir proforma fatura gönderildi ve 4800 lira hasar oluştuğu söylendi. Şubeye geri gittik. 4800₺ lik bir hasar olmadığını tarafıma bilgi verilmeden çekim yapıldığını söyledik. Hasar paketi alsam bu işlem için para alınmayacakmış. Bu hasar için yetkili servis bu ücreti talep etmiş gibi açıklamalar yapıldı. Biz çok kez araç kiraladık çizik ya da sürtme olan araçları da teslim aldığımız oldu dediğimde zaten bu aracı yaptırmamız 1 ayı bulur şu an yaptıramayız gibi açıklamalar da firmanın profesyonelliğine yakışmadı. Sadece pasta cila ile bitecek bir şey için bu paranın doğru bilgilendirme yapılmadan kartımızdan çekilmesi hiç hoş değildir.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Yenibosna Garenta Şubesi Usulsüz Kredi Kartı Çekimi Yapıyor

11 Ağustos 2023 02:50
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Garenta'dan Kiraladığım Araçla Yaşadığım Lastik Sorunu Ve İlgisizlik

Osman
26 Mayıs 2024 15:26
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
09 Mayıs 2024 19:19