Hakan sonuçtan hiç memnun değil

GAP'ta Stok Karmaşası Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Hakan
27 Mart 2024 03:13

www.gap.com.tr üzerinden geçen hafta alışveriş yaptım. İki farklı zamanda aldığım ürünleri kargoyla gönderdiler. Aldığım bir ürünü de iptal ettiler. WhatsApp müşteri hizmetlerine ulaşıp iptal sebebini sorduğumda stok sebebiyle iptal ettiklerini söylediler. Sitelerinde hala ürünün olduğunu sorunca da 72 saatte güncelleneceğini ve kaldırılacağını söylediler. Şu an sitelerinde hala var ve ürünün geldiğini fakat başka bir işlem yapamadıklarını söylediler. Diğer taraftan gelen pantolonlar dan birini değiştirmek için Merter’de bulunan GAP mağazasına bugün gittim, oradaki hanımefendiler sağ olsun ilgilendiler ancak kasaya geldiğimde değiştirmek istediğim ürünle almak istediğim ürün arasında fiyat farklı olduğunu söylediler, kabul ettim. Ancak değiştireceğim ürünü kampanyalı fiyattan geri alıp aldığımı da yeni fiyatından verdiler. Durumun hoş olmadığını müşteri hizmetlerine ilettim ancak hiçbir çözüm sunamadılar. Dışarıdan kurumsal duran bu marka hem aldığım bir ürünü stokları olmasına rağmen göndermeyip iade etti, hem de değişim hakkımı kullanmak istediğimde indirim kampanyalarının bittiğini söyleyerek bana fazladan ücret ödeterek mağdur etti.

Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
14 Aralık 2023 09:53
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
08 Aralık 2024 15:19

Seyma
02 Aralık 2023 04:07
Derya sonuçtan hiç memnun değil

GAP'ten Stok Sorunu ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Derya