Gant Online Üzerinden Alınan Ürünün Beden Değişimi

Selim
13 Kasım 2023 10:36

Merhabalar ben gant.com.tr adresinden 09.10.2023 tarihinde iki adet gömlek satın aldım. Öncelikle bir tanesi yanlış ürün gönderildiği için hemen iade ettim. Diğer ürünü ise 15 günlük iade süresi içinde bedeni uymadığından dolayı faturası ile birlikte beden değişimi için iade ettim. Yaklaşık 15 günlük bir sürenin ardından üründe herhangi bir üretim hatası yoktur diye ürünü iade edeceklerini bildirdiler. Ben de müşteri hizmetleri arayarak ben hata olduğunu söylemedim bedeni uymadığı için değiştirmek istediğimi ilettim. Ancak müşteri hizmetlerindeki yetkili kişi online'dan alınan ürünler için beden değişimi yapılamayacağını sadece mağazadan değişim olacağını ifade ettiler. Ben de alışveriş merkezindeki bir mağazaya gittiğimde öncelikle online'dan alınan ürünlerin değişimini yapamayacaklarını söylediler ayrıca 1 aylık değişim süresinin de geçtiğini ifade ettiler.
Ben ürünü hiçbir şekilde iade edemiyorum ve Gant gibi büyük bir firmanın beden değişimi yapamıyoruz demesine akıl erdiremiyorum. Sonuçta bu ürünü online'dan aldığımız için zaten deneme fırsatımız olmuyor. Benim beden değişikliği istemem kadar makul bir gerekçe olamaz sanırım.
Bu konu hakkında Tüketici Hakem heyetini gitmek dışında bir şansım kalmadığı düşünüyorum. Ürün tarafıma ulaşır ulaşmaz yasal hakkımı kullanacağım. Ancak böyle büyük bir firmanın bunu yapmasına halen akıl erdiremiyorum. Sonuçta herkes bir şekilde online üzerinden alışveriş yapıyor kimse iade edemiyor mu merak ediyorum.

13 Kasım 2023 11:28 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, GANT Müşteri Hizmetleri

14 Kasım 2023 12:23

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, GANT Müşteri Hizmetleri

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Teslimat Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar İle Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

Mücahit
03 Ekim 2025 14:53
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Gant Online Mağazası İade Sürecinde Gecikme Ve Tekrarlanan Mağduriyet

Furkan
09 Haziran 2025 12:49
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
27 Ocak 2025 13:10
Yanlış Ürün Gönderimi Ve İlgisizlikle Hayal Kırıklığı
Yanlış Ürün Gönderimi Ve İlgisizlikle Hayal Kırıklığı
yanlis-urun-gonderimi-ve-ilgisizlikle-hayal-kirikligi-3.pdf
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
23 Ağustos 2023 12:27
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Orçun
11 Şubat 2025 08:41