Gaming.gen.tr Montaj Ve Test Sorunu

20 Haziran 2023 16:01

02.06.2023 tarihinde teslim edilen ultima -DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / Asus Radeon rx 6700 xt Dual 12GB / 16GB RAM / bilgisayar sözde montaj ve test yapılarak gelecek ürünümde, sürücüler yüklenmeden ve en önemlisi fanları aktif etmeden tarafıma gönderilmiş. Bilgisayar konusunda çok bir bilgim olmadığından tamamen arkadaşımın dikkati sayesinde 3 hafta sonra kasanın önündeki 3 adet fanla ve arkadaki bir 1 adet fan çalışmadan kullandığımızı fark ettik (Ana karta takılmamış bir plastik kelepçeyle toplanmış kasanın kablolarının olduğu tarafa bırakılmış). Ben test yapıldığını düşündüğüm için o sürede içim rahat bir şekilde kullandım ama o sürede işlemcimin ve ekran kartının yanmaması tamamen şans. Eğer yansaydı https://www.gaming.gen.tr bunun için ne gibi bir dönüş yapacaktı. Ertesi gün iş yerindeki bilişimci arkadaşım fanları aktif etti. Ana kartta 3 tane fan girişi olduğunda 4 fanın sadece 3nü kullanabiliyorum. Gaming gen.tr müşteri hizmetlerini aradığımda özürlerini ilettiler ve benim yaptırdığım şeyi tarafımıza gönderilip fanları aktif edebileceklerini söylediler. Buradan gamingden ürün alacaklara önerim ürünler geldiklerinde benim gibi çok bilgisi olmayanlar muhakkak kendileri de bir test yaptırsınlar. Benim gibi günlerce fansız kullanmasınlar.

gaminggentr-montaj-ve-test-sorunu-1.pdf

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Gaming.gen.tr Arızalı Kasa Fanları ve Gönderilmeyen Ürün Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

21 Eylül 2025 18:37
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Gaming'den Yapmış Olduğum Sipariş Hakkında Yaşadığım Sorun!

12 Temmuz 2024 17:59
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 14:50

11 Şubat 2024 13:37