Gamegaraj.com Gamegaraj Siparişte Yaşanan Sorun Ve Hayal Kırıklığı Hk.

19 Nisan 2024 09:0110.501

Gamegaraj'dan aldığım 178446 numaralı siparişimin içeriğinde Hero 5A - RTX4060 ve ek olarak Gamebooster GB-2420CF 24" 200 Hz monitör ve Gamebooster mouse pad sipariş ettim. Sadece Valorant oyununu indirdiğimde oyun içi donmalar, görüntü kaybı; monitörde ise çok ciddi ghosting sorunu mevcut. Ek olarak oyun kendini bir süre sonra 200 FPS'de sabitliyor. Gün içerisinde tüm ürünleri iade etmek için kargoya götüreceğim. Ayrıca senelerdir hayalini kurduğum bilgisayarı sonunda topladım ve öneri üzerine Gamegaraj'dan aldım. Gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı bir durum. Tüm siparişime ait ücret iadesinin ivedilikle yapılmasını istiyorum, yapılması durumunda şikayetimi geri çekeceğim. Ancak ücret iadesinin en hızlı şekilde yapılmaması veya sürecin uzaması durumunda, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildirmek isterim. Hayal kırıklığına uğrattınız, Gamegaraj.

19 Nisan 2024 18:29

Ürünleri Yurtiçi Kargo'ya iade ettim, görüşme sağladığım teknik servis en geç 1 hafta içerisinde ücret iadesi olacak şekilde bilgi verdi. 17 Nisan 2024 tarihinde tarafıma teslimi gerçekleşen ürünlerin 25,622 TL ücret iadesini beklemekteyim.

20 Nisan 2024 12:27

+90 555 974 79 22 Numaralı telefondan aradılar kargoda hasar olduğunu ve iade alamayacaklarını ilettiler. Tüm ürünleri düzgün bir şekilde kargoladım. Üründeki performans düşüklüğüne dair video ilettim, tüm parçalara ait kontrol beklemekteyim genel olarak ana kart veya SSD'de sorun olduğunu düşünmekteyim. Monitörde de ghosting sorunu olduğunu iletmiştirm teknik servise durumu ilettiklerini belirttiler. Dönüş bekliyorum

22 Nisan 2024 10:01 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Ürünü tarafımıza gönderirken doğru şekilde paketlenme sağlanmadığı için kasada çizikler oluşmuş ve monitör kutusunda ve kutu içeriğindeki köpükler vs. hasar almış vaziyettedir. Bu sebepten ötürü iade talebiniz reddedilmiştir. Konuya dair teknik servisimizce tarafınıza bilgi aktarımı sağlanmıştır. Kasanıza dair yaşadığınız soruna istinaden teknik servisimizce kontrol sağlanacaktır. Monitörde yaşadığınız soruna istinaden yetkili servisine gönderim sağlanıp sorun giderildikten sonra tarafınıza geri gönderimi sağlanacaktır.

23 Nisan 2024 16:09

Ürünler ne durumda? Sorunun giderilip giderilmediğine dair hala aranmadım. Gamegaraj yetkilileri ilgisini göstermiyor. 26 Bin tl para ödeyip böyle mağdur da olunabiliyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu sağladım ek olarak farklı tüm kanallardan da durumu ileteceğim.

27 Nisan 2024 13:25

Ürünüme dair hala henüz bir dönüş mevcut değildir.

21 Ocak 2025 15:31

Sorununu çözdülermi peki

30 Nisan 2024 11:23

Gamegaraj size güvenip de başka şehirden nasıl sipariş vereceğiz? Her hafta yeni bir vukuat okuyorum burada.

İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

2 Kasım 2024 11:296.598

19 Ekim'de Gaming Gen üzerinden RTX 4060 satın aldım. Ürün elime 22 Ekim'de ulaştı. Anakartımda sorun olduğu için cayma ...

İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik
1 Destek

Teslim Edilmeyen Ürünün Ücreti İade Edilmiyor, Çözüm Sunulmuyor

12 Haziran 2025 10:543.729

"Sorunum 17. Günün sonunda ücret iadesi yapılarak çözüldü. Teşekkürler..."

1 Destek

14 Şubat 2024 18:488.732

"Kargolama dahil 5 gün içerisinde sorunum çözüldü. Gamegaraj ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım yakin zamanda tekrar sorun yaşamam"

Tümünü Gör
Game Garaj Slayer R9t 5070 C1 Ekranda Leke Çıkmıyor

Game Garaj SlayerR9t 5070 C1 Ekranda Leke Çıkmıyor

Yusuf
Game Garaj Kasanın Rengi Soldu

Game GarajKasanın Rengi Soldu

Game Garaj Laptop Donuyor, İade İstiyorum!

Game Garaj LaptopDonuyor, İade İstiyorum!

Ahmet
Game Garaj Yeni Bilgisayarımda Yaşadığım Mağduriyetimi Gidermiyor!

Game Garaj YeniBilgisayarımda Yaşadığım Mağduriyetimi Gidermiyor!

Metin
Game Garaj Laptop Backlight Sorunu