Abonelik Sorunu: Çekilen Ücretin İadesi Talebi

Öznurr
21 Aralık 2024 14:11

Aboneliğim Google Play'de görünmüyor ama Gain'den param çekildi. Az önce onay kodu vs. Gelmeden defalarca uygulamadan iptal etmeye çalıştım ama olmadı. Sürekli deniyorum ama sonuç yok Google Play'de de aboneliğim görünmüyor, iade yapılmasını istiyorum. Kullanılmadığım halde hesabımdan para çekiliyor inanılmaz. Google Play'de hesabımı iptal ediyorum ama uygulamada aktif olarak görünüyor. Yardımcı olun lütfen. Yardımcı olmazsanız Tüketici Hakları'na aynı şekilde şikayette bulunacağım.
Sormadan bildirim mesaj vs göndermeden onay almadan karttan para nasıl çekilir.? Bir çok kişide aynı şekilde şikayet yazmış acilen düzeltip param iade edilsin lütfen

21 Aralık 2024 17:35 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Konuyu teknik ekiplerimize bildirdik. En kısa sürede gerekli kontroller sağlanıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İyi günler, GAİN Destek Ekibi

24 Aralık 2024 14:41

Merhaba, İşleminiz çözüme kavuşmuş olup tarafınıza gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Lütfen mail kutunuzu kontrol eder misiniz? Herhangi bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İyi günler dileriz. GAİN Destek Ekibi

Yagmur
19 Aralık 2024 02:06
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Gain Aboneliğimi İptal Edemiyorum Uygulama Ve Google Play Arasında Sorun Yaşıyorum

Ali
07 Eylül 2025 13:39