Serhat sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 21:30

Fuzul Ev'den araç alımı yaptım, şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Araç aldıktan sonra kasko yaptırmak için zorladılar. Israrla kendi sigortacım olduğunu dile getirdim, kaskoyu kendilerinin kesmek zorunda olduklarını söylediler. Beni zor duruma düşürdüler. Aldıktan 2 ay sonra araçla kaza yaptım. Kasko şirketi ve Fuzul Ev kesinlikle benimle ilgilenmiyor. Fuzul aracı bulunan kasko yaptırdığıma çok pişman oldum. Araç pert oldu, ne arayan var ne de bir çözüm. İlgisizlik diz boyu. Kimi arasam telefonlara bakan yok. 50 BG 329 plakalı araç, Avevon şirketi.

28 Mart 2025 23:50

Fuzul Ev Nevşehir şubesinden aracımı aldım, ancak zorla kasko yaptırdılar. İstemediğim halde beni zorladılar ve tek taraflı kaza yaptım, aracım pert oldu. Yaptıkları kasko şirketine kayyum atanmış ve 7 aydır paramı yatırmıyorlar. Her görüşmeye gittiğimde bölge müdürü beni Fuzul Ev'den kovdu ve hakaret etti. Akva Sigorta, istediğim belgeleri vermek istemiyor. E*** adında bir müdür, Nevşehir müdürüne benzemem diyerek beni kovdu. Kendini çok yüksek görmekte, verdikleri sözde durmuyorlar. 10.02.2025'te paranız yatacak dediler, ancak şimdi beni Fuzul Ev kovuyor ve hakaret ediyorlar. 7 aydır sorun çözmek yerine zorluk çıkarıyorlar. Müşteri temsilcisini arıyorum, çözüm sağlamıyorlar ve geri dönüş yok. Kasko yatıracak diyorlar ama yatırmıyorlar. Kaskoyu aradığımda paramız yok diyorlar. Ne olacak dediğimde mahkemeye git diyorlar, evrakları ve mailleri vermiyorlar. Nereden bulaştık, dayak yemediğimiz kaldı.

Ek
18 Şubat 2025 21:47

05.10.2024 tarihin de kaza yaptım aracımı Fuzul Ev tarafından aldım kasko yaptırmam için beni zorladirlar. Yaptırmayacağım dedikçe olmaz aracınızı alamazsın diye baskı yaptılar aracım pert oldu akva sigorta tarafından yapıldı aveon global yapmışlar kaskomu şirket kayyum atanmış aveon ve akva sigortaya ulaşılamıyor. Fuzul Ev biz ödeyeceğiz diyor müdür. Ve bölge müdürleri hiç kimse ilgilenmiyor özellik en çok müşteri götürmeme rağmen ilgisizlik diz boyu fuzul müşteri hizmetleri akva sigorta atıyor fuzul yetkileriyle görüşüldü her hafta para yatıracaklarını söylüyorlar herkes birbirlerine atıyorlar akva ve Fuzul Ev kim çözecekse çözülmesini istiyorum

03 Aralık 2024 13:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

20 Aralık 2024 18:31

Kesinlikle hale çözülmedi bekliyorum ve hale ilgisizler

04 Mart 2025 15:41

Müşteri temsilcilerini her gün arıyorum temsilcime yönlendiriyor onlar çözemiyor diyorum hale ilgilenmiyorlar

06 Mart 2025 06:19

Fuzul Araç'tan araç aldım, 8-10 ay içinde kaza yaptım ve aracım pert oldu. Beni zorlayarak kaskoyu kendileri yaptı. Aveon adında bir kasko yapmışlar, o da batmış ve kayyum atanmış. 5 aydır Fuzul ile uğraşıyorum. Müdür ve genel müdürleri Nevşehir şubesine geldiğinde görüşmeler yaptım, 'Sorununuzu Fuzul Ev çözecek' dediler. Daha sonra 'Paranızı Fuzul Ev ödeyecek' dediler. Yönetimden onay çıktı, en geç 10.02.2025 paranız yatacak, sadece E*** A****'ın imzası kaldı diyerek beni oyalıyorlar. Şimdi ise param yatmadı. Nevşehir müdürüne söylüyorum, kaçamak cevap veriyor. Bana da bölge müdürleri 'Bu yatacak' dediler. Şimdi ise Fuzul ve Akva Sigorta, Aveon paramı yatırmıyor. Müdürler de 'Mahkemeye ver' diyor. Fuzul'a girdiğime çok pişman oldum. Nevşehir olarak siz yapmayın. Hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar.

Ender sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev İle Kasko Ve Sigorta Mağduriyeti

12 Aralık 2024 12:50
Fuzul Ev İle Kasko Ve Sigorta Mağduriyeti

Fuzul Ev'in Kasko Hizmetindeki Tutarsızlık Ve İletişim Sorunları

12 Ekim 2024 13:29
Özcan sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 23:50
Kasko Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Evim'de Zorunlu Kasko Ve Rehin Sorunu

29 Kasım 2024 17:36