Fuzul Ev İle Teslimat Kabusu

Fuzul Ev İle Teslimat Kabusu
27 Kasım 2024 11:2315.546

İstanbul Fatih Fevzipaşa Caddesi'ndeki Fuzul Ev şubesinden, çekilişsiz Kasım 20 teslimat günü para verilecek şekilde anlaşma yapıldı. 18 Kasım'da Doğuş Oto'ya gittik, istediğimiz araba orada vardı ve anlaştık; fakat Fuzul Ev ile çalışmadıklarını söylediler ve araç alamadan oradan ayrılmak zorunda kaldık. Almak istediğimiz aracın diğer bayilerine gittik, onlarda da araç kalmamıştı, biz de kapora verdik. Yeni gelecek araç için, yeni araç geldiğinde 25 Kasım günü Fuzul Ev'e proforma faturayı attık ve ayırdığımız arabayı 27 Kasım'da alacağımızı düşünerek araç bayisiyle anlaştık. Tam her şey tamam dedik, bu sefer Fuzul Ev teslimat için 4 Aralık'a gün verildiğini söyledi. Şu an ayırdığımız araç iptal oldu. Tekrar yeni araç, yeni proforma fatura ayarlamalıyız. Değişik bir sarmalın içinde bulduk kendimizi.

27 Kasım 2024 12:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

28 Kasım 2024 21:09

Sonuç ne oldu. Ben de Fatih teyim. Araç için uğramayı düşünüyordum. Hiç bulaşmasam mı?

Bağcılar Meydan Şubesi İle Stresli Araç Teslim Süreci

18 Aralık 2024 17:193.324

"Bana yatırılması gereken sigorta ücreti yattı ancak şubeyle ilgili şikayetlerim devam ediyor. Bir akrabama yine fuzul aracılığı ile Sakarya'dan araç aldık ve oradaki bayii oldukça ilgiliydi, Bağcılar Meydan şubesinin bilgisizliğine onlar bile şaşırdı, bize kendi şubemizin vermediği bilgileri onlar sağladı. Buradan onlara da teşekkürlerimi iletiyorum."

1 Destek3 Yorum

Teslimat Tarihi Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet

17 Aralık 2024 13:5121.911

Fuzul Ev'e Temmuz ayında giriş ücreti ve ilk taksiti ödeyerek giriş sağladım. Temsilcim D**** K. adlı vatandaş bana tesl...

Teslimat Tarihi Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet
3 Destek5 Yorum

Fuzul Ev Pendik Şubesi'nde Teslimat Ve Ödeme Sürecinde Yaşanan Sorunlar İle Olumsuz Çalışan Tutumu

20 Haziran 2025 21:2913.851

Fuzul Ev Pendik şubesinden 19.06.2025 tarihinde araç finansman teslimi için gün aldım. Teslimat günü gelmeden bütün gere...

8 Destek1 Yorum

Fuzul Otomotiv Teslim Sorunu!

Fuzul OtomotivTeslim Sorunu!

Nesrin