Yusuf sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev Yazıldım Ama Ev Bulamadım

03 Mayıs 2023 13:51

Ben eve yazıldım. Yazıldıktan sonra zamanı geldi ve paraya ev bulamadım. Onu arsaya çevirdim, tamam dediler. Zamanı gelince arsa veremiyoruz, saçma bahanelerle erteleyip erteliyorlar. Mağduruz, gerekenin yapılmasını arz ve talep ediyorum.

27 Mayıs 2023 18:56

Ben yaklaşık iki yıl önce Fuzuli evime yazıldım yazılmaz olaydım yazıldık bari devam edelim dedik teslimat günü geldi evraklarımızı teslim ettik evrak verdiğimiz kişi bize yanlış evrak verdiği için yani ettiğimiz evran yanlış olup olmadığını bilmeyen insanlar da çalışıyoruz evrak teslim ettim bir hafta geçti özlemi arıyorum müşteri temsilcisine ne zaman belli olacak benim paramı vereceğini Bir hafta içinde belli olur diyor Merkez de diyor ki geciktirme yatırınz ben tamam diyorum ki dört ay geciktirdim altı aydır beni oyalıyorsunuz ve mağduruz gereğini yapılmasını arz ederiz

03 Mayıs 2023 14:05 (Şikayetten 13 dakika sonra)
Yusuf
Yusuf
08 Mayıs 2023 14:36

Teşekkür

Fuzul Ev Şikayeti

08 Nisan 18:06
fuzul-ev-sikayeti-1.jpg

Fuzul Ev’in 0,50 Kuruş Eksikliği Nedeniyle Hak Edilen Ev Hakkının İptali Ve Haksız Borçlandırma

09 Nisan 14:32
fuzul-evin-050-kurus-eksikligi-nedeniyle-hak-edilen-ev-hakkinin-iptali-ve-haksiz-borclandirma-2.jpg
fuzul-evin-050-kurus-eksikligi-nedeniyle-hak-edilen-ev-hakkinin-iptali-ve-haksiz-borclandirma-1.jpg
Cihad sonuçtan hiç memnun değil

Zonguldak Şubesinde 35.000 TL Tek Çekim Hatası Ve Çözüm Beklentisi

09 Nisan 10:59