Roza sonuçtan hiç memnun değil

Frango Döner Ve Kurumsal Sorunları

10 Nisan 2024 12:52

Merhaba, yaklaşık iki ay önce Halitağa Caddesi'nde bulunan Frango isimli restoranda yediğim dönerden memnun kalmayıp, çalışan arkadaşa durumu belirttiğimde, bir sonraki gidişimde işletmenin müdürü olduğunu söyleyen kişi, işletme hatasını düzeltmek adına özür mahiyetinde tatlı ve çay ısmarlayarak masama oturdu. Kendisiyle sohbet ettik ve bu davranışından dolayı memnuniyet duyarak restorandan ayrıldım. Ancak, sonraki ziyaretlerimde izinsiz olarak masama oturmaya ve sohbet etmeye devam etti. Arkadaş olmak istediğini belirtti ve bu durumda bir sakınca görmedim. Telefon numarası alışverişi sonrasında arkadaş olduğumuzu düşünürken, bana gönderdiği mesajlardan rahatsızlık duydum ve kendisini defalarca uyardım. Yaş farkımızı dile getirmeme ve görüşmek istemediğimi belirtmeme rağmen, sosyal medya üzerinden profillerimi bularak yazmaya ve uygunsuz tekliflerde bulunmaya devam etti. Restorandaki diğer çalışanlar ve çevredeki esnafla benim hakkımda konuşarak özel hayatımı ifşa etti. Sakin kalmaya çalışıyorum ve her gün geçtiğim caddeyi kullanmamaya özen göstererek yolumu uzatıyorum. Kendisiyle olan yazışmalarımız kayıtlıdır. Kurumunuza yaşananları bildirdim ve aldığım yanıt doğrultusunda, kurumsal isim ve kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek isterim. Kurumunun onu koruduğunu ve hiç kimsenin bir şey yapamayacağını iddia eden bu kişiye karşı gerekenin yapılması için mücadelemi sürdüreceğim. Uyarılara ve retlere rağmen uygunsuz tekliflerine devam eden bu tür insanlarla mücadele etmekte kararlıyız. Bu durumun bilinmesini isterim.

22 Mayıs 2024 12:54

Merhaba Yaklaşık 2 ay önce döner yediğim ve döneri beğenmeyip çalışan arkadaşa dönerin şikayetini belirtirken, Bir sonraki gidişimde işletmenin müdürü olduğunu iddia eden i. S. İşletme hatasını düzeltmek adına özür mahiyetinde tatlı ve çay ısmarlayıp masama oturdu. Kendisiyle Sohbet ettik ve bu sergilediği özür üslubundan ziyadesiyle mutlu bir şekilde restorandan ayrıldım. Daha sonraki gidişlerimde izinsiz oturmaya ve benimle sohbet etmeye devam etti. Arkadaş olmak istediğini söyledi ve bunda hiçbir behis görmedim. Numara alışverişinden sonra ben arkadaş olduğumuzu zannederken bana yazdığı iltifat mesajlarından rahatsız olup kendisini defalarca uyarmama, aradaki devasa yaş uçurumunu dile getirmeme rağmen ve görüşmek istemememe rağmen kendisi sosyal mecralardan profillerimi bulup yazmaya ve teklifinde ısrar etmeye devam etti. Sakin kalmaya çalışıyor ve her gün geçtiğim caddeden geçmemeye çalışarak yolumu uzatıyorum. Kendisiyle mesajlaşmalarımızın hepsi arşivimde kayıtlı. Hiyerarşiyi aşmamak adına kuruma şikayetlerimi bildirdim. Marka sahiplerinden ortak olduğunu iddia eden Kişi de telefonla arayıp özür mahiyetinde bir yerler de alkol alıp! Durumun üzerine konuşabileceğimizi söyledi. Gerçekten inanılmaz!. Bu bahsettiğimiz marka çalışanından müdürüne, marka sahiplerinden isim hakkı verdikleri insan silsilesine kadar.  Maalesef içinde bulunduğumuz adalet! Sistemine sırtını dayamış bu insanları deşifre etmek hepimizin görevidir.

22 Nisan 2024 16:44

Yaklaşık 2 ay önce döner yediğim ve döneri beğenmeyip çalışan arkadaşa dönerin şikayetini belirtirken, Bir sonraki gidişimde işletmenin müdürü olduğunu iddia eden i. S işletme hatasını düzeltmek adına özür mahiyetinde tatlı ve çay ısmarlayıp masama oturdu. Kendisiyle Sohbet ettik ve bu sergilediği özür üslubundan ziyadesiyle mutlu bir şekilde restorandan ayrıldım. Daha sonraki gidişlerimle masama izinsiz oturmaya ve benimle sohbet etmeye devam etti. Arkadaş olmak istediğini söyledi ve bunda hiçbir behis görmedim. Numara alışverişinden sonra ben arkadaş olduğumuzu zannederken bana yazdığı iltifat mesajlarından rahatsız olup kendisini defalarca uyarmama, aradaki devasa yaş uçurumunu dile getirmeme rağmen ve görüşmek istemememe rağmen kendisi sosyal mecralardan profillerimi bulup yazmaya ve teklifinde ısrar etmeye devam etti. Sakin kalmaya çalışıyor ve her gün geçtiğim caddededen geçmemeye çalışarak yolumu uzatıyorum. Kendisiyle mesajlaşmalarımızın hepsi arşivimde kayıtlı. Hiyerarşiyi aşmamak adına kuruma şikayetlerimi bildirdim fakat marka ortaklarının da işe aldıkları mantaliteden uzak olmadığını gördüm. Kurumsal frango isminden  şahıs i. S ve kurumsal (! ) frango ortakları v. S hakkında Kurumun onu kolladığını, hiç kimsenin hiçbir şey yapamayacağını kurumda arkasının sağlam olduğunu ve önemli insanlar tanıdığını iddia eden bu kişiye gerekenin yapılması İçin, başka insanları böyle kurumlardan alışveriş yaparken daha temkinli olunması konusunda uyarıyorum.

31 Mart 2024 19:58

Baazen Tantuni Başakşehir Şubesinin Eğitimsiz Personeli

30 Nisan 2024 09:42
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 01:08

05 Eylül 2023 18:52