Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Ford Sıfır Aracın Boyalı Çıkması

22 Kasım 2023 19:51

Manisa Ford Çetaş Bayiinden Ford Focus aracımı 22.11.2023 tarihinde teslim alıp hemen oto ekspertize götürdüm. Eksper sonucunda aracın kaputunun boyalı olduğu, kaputun sök tak yapıldığı, ayrıca zımpara izlerine de rastlanıldığı belirtildi. Sok oldum. Geri bayiye gidip durumu söylediğimde, kendi ustalarına da baktırdılar. O da aynı şeyleri söyledi. Bu seferde durumu Ford Otosan'a bildireceklerini söylediler. Ford Otosan mikron değerleri yasal sınır içinde diye rapor verirse direk mahkemeye. Resmen mağdur oldum.

profile profile
23 Kasım 2023 10:42 (Şikayetten 14 saat sonra)
23 Kasım 2023 11:11

İrtibata geçilse bile yaptığım araştırmalar ve tarafıma firma yetkililerinden söylenenlere göre fabrikanızdan gelecek cevap, durumun yasal sınırlar içinde normal olduğu yönünde olur galiba. İyi ki mahkemeler var. Ben sıfır araç almak için gidiyorum. Parasını ödüyorum. Sonra bana boyalı araç veriliyor. Bu kandırmak, dolandırmak gibi bir şey. Bu araçlar fabrikanızda test edilmiyor mu? Raporları yok mu bunun.

24 Kasım 2023 13:50

Aynı gün hem ekspertiz firması, hem de servis ustanız boya sök-tak işlemini doğruluyor. Ve halen tarafıma sonuç bildirilmedi.

29 Kasım 2023 13:22

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

29 Kasım 2023 13:31

Ayıplı aracın değişim talebine şu şekilde yanıt verdiniz. 1-ayıptan dolayı tarafıma 50 bin tl ödeme 2-araç fatura bedelinin iadesi 3-bu aracı teslim etmeden yeni araç alırsam 75 bin tl indirim. Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz. Hem aracınızın ayıbının olduğunu tescil ediyorsunuz. Hem de beni mağdur edecek çözümler sunuyorsunuz. Çok yazık firmanız adına bulduğunuz çözümler. Artık mahkeme yolu görünüyor. 5 yıl da sürse zaten o günkü fiyattan sıfır araç vermek zorunda kalacaksınız.

Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
16 Temmuz 2024 23:08

Emre
13 Aralık 2023 01:10

Ford Focus Sıfır Araç Kusurlu!

Veyselkarani
08 Haziran 2024 12:33

Sıfır Ford Araçta Sök-Tak Kaput: Müşteri Memnuniyeti Sağlanmadı

Furkan
01 Ağustos 2024 02:44
Ercem sonuçtan hiç memnun değil

Ercem
24 Mayıs 2025 15:39