Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga Durduğunda Stop Etme Problemi

Cuma
29 Mayıs 2023 14:59

Ford Kuga araç çalışır haldeyken durunca stop ediyor. Bununla ilgili Gaziantep Ford Doğanlar yetkili servise aracımı götürdüm. Arıza tespiti için ön düzenden LPG dönüşüm sisteminin tamamen sökülüp araba orijinal halinde olduğu gibi getirmemi istedi. Servis elemanları. LPG yi devre dışı bıraktırıp götürdüm kabul etmediler. LPG sistemini tamamen söktürmem gerektiğini söylediler.

Kurumsal LPG servisi ise söküp takmanın bir çok aksama zarar verdiğini kabloların kısaldığını ve LPG sistemini sadece söküp takma ücretinin beş bin lira civarında olduğunu söylediler. Hangi ustaya sorsam Ford Kuga benzinli arabaların kronik problemlerinin olduğunu söylüyorlar.

Ford adına yakışır şekilde neden bu kronik problemi olan araçları geri çağırıp sorunları giderip müşteri memnuniyetini arttırmaz? Gaziantep'te değişik Ford özel servislere arabayı götürdüm, ecobost motor arızalarını gideremiyorlar. Şu an araba ile belli bir mesafe gittikten sonra hemen her durmamdan durakladığımdan sonra stop ediyor ve Star stop arıza lambası hep yanıyor. Hemen her kırmızı ışıkta stop ediyor. Sorunun en kısa zamanda çözümü için görüş ve önerileri talep ediyorum.

29 Mayıs 2023 15:28 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Şükrü
Şükrü

Sorununuz çözüldü mü aynısı bende de var

Murat
Murat

Beyefendi sorununuz ne durumda. Çözüldü mü?

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisinde Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücret Şoku

26 Kasım 2024 14:09
Can sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga'da Kronikleşen Stop Etme Sorunu Çözülmüyor

Can