Hasan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 14:46

17.10.2023 tarihinde Mersin erginler Ford bayisinden sipariş vermiş olduğum transit araç 08.11.2023 tarihinde tarafıma faturalanmış olup 14.11.2023 tarihinde araç tırdan bayiye indirildiğinde aracın 4-5 ayrı noktasında hasarlı olması sebebiyle aracın değişimini talep ettim. Fakat 14.11.2023 tarihinden bu yana Ford Otosan tarafından durum ile ilgili kimse dönüş yapmamıştır. Acilen araca ihtiyacım var. Mağduriyetim ile ile ilgili Ford tarafından acilen çözüm talep ediyorum

22 Kasım 2023 12:07 (Şikayetten 21 saat sonra)
27 Kasım 2023 16:00

Ford Otosan dan hala dönüş bekliyorum

29 Kasım 2023 11:33

Merkezde Seda çıtlak dan halen bilgi beklemekteyiz. 21 gündür aracım ve paramız bayide blokede... Daha ne kadar beklemek zorundayız?

18 Aralık 2023 14:30

Bir aracın işlemi bu kadar uzun sürmemeli... Halen araç sevki bekliyorum. Yetkililerden ilgilenen yok maalesef

Şerif
Şerif

Ahmet bey son durum ne oldu? Bizde gecen ay bir araç aldık faturası kesildi ancak bayiye gelmediğinden göremiyoruz, görmeden üstüne tescil yapmamız isteniyor, böyle olunca aklımıza kotu şeyler geliyor? Size yeni araç verildi mi veya neler oldu tescillenmiş miydi bayiye indiğinde araciniz?

Hasan

Araç tescillenmemişti, sadece faturası kesilmişti. Fatura iptali yapıldı yeni araç verildi

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
04 Ekim 2023 18:37

Ford Focus Aracımın Teslimat Süreci

Emrecan
21 Aralık 2023 13:07
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Ford Transit Aracımda Elektrik Tamamen Yok, Çözüm Bekliyorum

Nihat