İmren sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Vites Kutusu, Motor Arıza

02 Mayıs 2024 23:20

Ford Focus hb 2010 titanyum aracımda aniden gösterge panelinde "vites kutusu arızası" motor arızası yanıyor ve hızı azaltıyor. Akü de problem vardır denildi akü değişti 38 km araç gidip geldi sorun yaşamadım. Sonra aniden tekrar arıza verdi, arıza silindi, silinme işleminden sonra hala aynı arızayı veriyor. Konu hakkında dönüş rica etmekteyim.

03 Mayıs 2024 11:46 (Şikayetten 12 saat sonra)
03 Mayıs 2024 12:02

Kronik bir arızadan bahsediyorum. Verdiğiniz cevap gayet standart.

Yorumlar (7)

Bilgi alabilirmiyğm acaba

Yahya

Ece hanım iyi günler bende aynı sorunu yaşıyorum yeni geldi başına oaynı olay çözümü nasıl oldu panelde arıza ışıkları yanıyor ve vites kutusu arızası diyor hız düşürüldü diyor

Furkan
Furkan

Bahsettiğiniz video nedir atabilir misiniz?

Kadir

Sorununuz çözüldü mü aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum su an

Kadir

Benim 2011 mondeom var ara sıra motor ve vites kutusu arıza veriyordu düzeliyordu artık hiç düzelmiyor hep var ve vites kutusu arıza verdikten sonra turbo kesiliyor arabam sanayide rail müşürü değişti ve turbonun bir küçük parçası değişti düzelmedi yarin sizden aldığım bilgiyi ustaya iletirim inşallah düzelir Cevap verdiğiniz için Teşekkür ederim Ve size en kısa zamanda bildiririm sonucu

İmren

Evet sorunu Youtube.com.com dan çözebildim. Bu Ford marka araçların gösterge panelinin lehim kaynağının çatlamasından kaynaklanıyor. Gösterge panelini oto elektrikçi söküp lehimlerini yenileyince sorun kalmıyor. Youtube.com.com da görüntülü çekmişler. Halledince dönüş yapın. Merak ederim.

2010 Model Ford Focus Otomatik Vites Kutusu Arızası

İbrahim