Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Ford Arkas Hasar Onarımda Çok Kötü

Ford Arkas Hasar Onarımda Çok Kötü
Muhammed
19 Nisan 2024 10:32

01.03.2024 tarihinde Ford Transit marka aracımız kaza geçirerek hasar almıştır. Araç, hasar onarımı için Türkiye Sigorta kaskosu ile anlaşmalı İzmir'deki Ford Arkas servisine çekilmiştir. Aracın sağ alt ve sağ çamurluk kısımlarında hasar bulunmaktadır. Bu nedenle araç 48 gündür serviste bulunmakta ve bu süreçte servis danışmanı İ** Bey ile sürekli iletişim halindeyim. Mart ayının sonunda servis danışmanıyla yaptığım görüşmede, aracın ön düzen işlemlerinin bitmek üzere olduğu söylenmiş, ancak test sürüşünde Travers parçasında bir problem olduğu ve parçanın sipariş edildiği belirtilmiştir. O günden bu yana parçanın beklenildiği ifade edilmektedir. 15.04.2024 tarihinde Travers parçası gelmiş ve dün itibarıyla aracın ön düzen işlemleri tamamlanmıştır; fakat bu süreçte kaporta hasarıyla ilgili hiçbir işlem yapılmamıştır. Araca olan ihtiyacımız sebebiyle kaporta onarımı yapılmadan aracı teslim aldık. Sonrasında görseldeki küçük hasar için 7-10 gün sürecek işlem süresi bildirilmiştir. Ayrıca aracı teslim almaya gittiğimizde, yanlış lastik takıldığı için stepne kullanıldığı ve yeni lastik siparişi verildiği bilgisi verilmiştir. Ford Arkas servisi, hasar onarım sürecinde maalesef yetersiz bir süreç yönetimi sergilemektedir. Araç personel servis aracı olduğunu belirtmemize rağmen ciddiye alınmadık ve zor durumda bırakıldık. Bu durum, böyle kurumsal bir servis için ciddi bir sorundur. Aracın hasarı hâlâ giderilmiş değildir. Ford Arkas servisi, devlet araçlarına verilen yoğunluk nedeniyle özel müşterilere yeterince ilgi göstermemektedir.

19 Nisan 2024 17:01 (Şikayetten 6 saat sonra)

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisinde Sürekli Sorunlar Ve Eksik Parçalar

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisizlik

Öznur
23 Aralık 2024 16:01
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
12 Eylül 2023 21:49