Flormar Mail Adresime Şifre Doğrulama Kodu Gelmiyor

25 Aralık 2023 03:07

Flormar hesabımın kapatılmasını istiyorum. Mail adresimi ve şifremi değiştirmediğim halde sisteme giremiyorum. Birileri tarafından şifrem değiştirilmiş. Şifremi unuttum dediğim zaman mail adresime link gönderdiklerini söylüyorlar ama kurtarma linki mailime gelmiyor. Hesabımı kontrol ettiğimde bilgilerimin güvende olmadığı ve veri ihlali yapıldığı görülüyor. a***@hotmail.com adresine şifre değişim kodu göndermenizi istiyorum.

26 Aralık 2023 12:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
Levi
26 Aralık 2023 16:32

E-posta adresime herhangi bir bilgi gelmedi

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Flormar Hesabına Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsız Kalma

Aysun
15 Ağustos 12:11
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
21 Temmuz 2023 15:55
Sezen sonuçtan memnun

Şifre Yenileme Sorunu Nedeniyle Hesabıma Erişemiyorum Ve Mağduriyetim Giderilmiyor

Sezen
13 Eylül 03:48
"Durum Güncellemesi; Flormar destek ekibinden bu süreçte iki kez tarafıma bu şikayetimi görerek ulaştılar. İlk görüşmemizden sonra yine sonuç alamadım. Flormar uygulamasına şifremi unuttuğum için giriş yapamıyor ve şifre yenileme e-postası alamıyordum. Bugün tekrar tarafıma ulaştılar. Flormar destek ekibinden Okan Bey tekniksel güncellemeleri tekrar yaptığını söyledi. Bende yeniden üyelik oluşturmayı denedim ve başarılı oldu. Okan Bey’e ve Flormar markasına teşekkür ediyorum. Şikayetlere kulak asan ve işlemleri yarım bırakmadan süreci takip ederek çözüme kavuşturmak marka yönetiminin doğru yapıldığının güzel bir örneğidir. Müşterilerinizi mağdur etmediğiniz için teşekkür ederim, sorun basit bile olsa çözümlenmesi çok güzel."
Meltem sonuçtan çok memnun

Meltem
12 Ağustos 2024 21:55
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
04 Aralık 2024 11:22
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"