Sercan sonuçtan hiç memnun değil

FLO Ayakkabı Ürünün Ayıplı Mal Olması Ve İade Alınmaması

FLO Ayakkabı Ürünün Ayıplı Mal Olması Ve İade Alınmaması
13 Kasım 2023 16:14

Novada Menemen FLO mağazasından 8 gün önce bir mont aldık. Mont su itici falan özelliği olan 2000 TL'ye yakın bit ücreti olan mont. 10 dakika yağmur da giyildi sırılsıklam olduk. Zerre du iticilik yok. Mağazaya iade etmek istediğimizi söyledik kullanılmış ürün almayız diyorlar neymiş etiketlerini çıkarmışız, incelenmesi gerekiyor dediler. Bizim 15 gün içinde iade yasal hakkımız ama bu kış günü alınmış montun incelenmesini mi bekleyeceğiz. Merkeze gönderilmesi gerektiğini söylüyorlar. Bir ayda mı gelecek haber mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

13 Kasım 2023 17:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

13 Kasım 2023 18:10

Aradıklarında ürünün incelenmesi gerektiğini 8 günlük mont için inceleme süreci beklemem gerektiğini markanın duruma red verebileceğini söylüyorlar. Ayıplı mal satıp bir de ben sizi red cevap çıkarsa yardımcı olayım diye aradım dedi arkadaş. Ayıplı malı kabul etmeyebilirlermiş. Kış ortasında ya da tekrar 2 3 bin verip mont alacağım ya da 15 20 gün montsuz dolaşacağım bir markanın mağdur etmesinden dolayı. O yüzden siz siz olun uzak durun ayıplı malı kabul etmeyen firmadan.

24 Kasım 2023 13:49

Aradıklarında incelemede olumsuz sonuçta çıksa bu ürün konusunda yardımcı olacaklarını söyleyip, incelemede olumsuz sonuç çıkınca müşteri hizmetleri bizim öyle bir kaydımız yok inceleme kararı nihai karardır bir şey yapamayız diyorlar. Dolandırıcı bir firma.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 21:31
Yağmurlu Günde Su Alan Bot Ve Saygısız Mağaza Deneyimi

09 Aralık 2024 21:18
Remzi sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 14:57
Halil sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2023 19:17
"Teşekkürler"
FLO Ayakkabı FLO Su Alan Bota Red Verdi. (1 Gün Önce Aldım)
FLO Ayakkabı FLO Su Alan Bota Red Verdi. (1 Gün Önce Aldım)
Sinem sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2024 13:11
"Çağrı Merkezinden bana ulaşım sağlayıp mağazaya gidip mağduriyetimi ortadan kaldırmak adına bilgilendirme yapan ekibe çok teşekkür ederim"
Çocuk Botu Su Aldı, İade Kabul Edilmedi!
Çocuk Botu Su Aldı, İade Kabul Edilmedi!

FLO Ayakkabı Kategorileri