Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

FLO Ayakkabı Fomara Şubesi Kadını Elinde Çocuğu İle Tartakladı

26 Haziran 2023 17:15

Bursa formara şubesinde koz kardeş çarşaflı diye bebeği bebek arabasında dondurma yiyor diye önce temizlikçi kadın yemek içmek yasak dedi. Biz de almaya çakıştık ağladı sonra tekrar kadına dedik elimizde ıslak mendil var siliyoruz diye gene anlayış göstermediler. Kasadaki o kıza dedik oda manalı manalı görgü kuralıdır zaten mağazada bir şeyler yemek içmek dedi. Bize görsünüz dedi. Resmen bizde sinirlendik ya çocuk içindeki görgü kuralı var çocuk bu daha 2,5 yaşında bebek dedik oradan Ali serhat t. Çalışan sırf çarşaflı diye kendinde nasıl bir hal gördüyse koz kardeşimin yani bir kadının elinde bebeği olan kadının üzerine yürüyerek bağıra balığına içtik kalarak çölün dışarıya dedi o saygısız kasiyer o zaman çocuk doğurmayın diye arkamızdan bağırdı bu rezillik nedir ya çocuk için sadece bir bebek için başımıza gelene bak ama çarşaflı diye yaptılar normal bir müşteri çocuğuna ya da kadına bunu yapamazlar poliçede şikayet edeceğiz ama hangi hakla bizi mağazadan kovar. Bunu FLO sahibine kadar iletiver kendi dükkanı mı nasıl müşteri temsilcisi bunlar dövecekler bir de bu nasıl satış yapan bir mağaza kadının itip kakmak sanki İsrail Filistinliye saldırıyor o kadar kudurmuş gibi kovdu. Bizi buna hakkı var mı yoksa o kadar insanın içinde aşağılamak üzerine yürümek bir çakışmanın haddine değil CİMER şikayet edeceğim.

27 Haziran 2023 10:20 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Vahit sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 02:14
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 18:53
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 14:19

21 Mart 2025 06:44
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 17:57

FLO Ayakkabı Kategorileri