11 Ağustos 2024 08:18

Sevgili FLO ailesi, 10.08.2024 tarihinde Uşak Festiva AVM'de bulunan mağazanıza alışveriş için gittik ve 2 adet spor ayakkabı beğendik. Her müşteri gibi etiket fiyatlarına bakarak alışveriş yapıyoruz. Kasaya gittiğimizde beğendiğimiz bir ayakkabının fiyatının farklı olduğu söylendi. Ancak kasada söylenen 3500 TL fiyatı, reyonda hiçbir yerde yazmıyordu. Ayakkabının olduğu rafta sadece 1999 TL etiketi mevcuttu. Biz müşteri olarak gördüğümüz fiyattan almak istediğimizi ilettik ancak bize etiketin en alt kısmındaki, karınca duası kadar küçük yazılmış, okuması çok güç olan ayakkabı modelinin bu ayakkabıya ait olmadığını ve bunu okumamız gerektiğini belirttiler (böyle bir zorunluluğumuz bulunmuyor). Sonrasında mağaza müdürü M*** Bey gelerek etiketleri mağazaya gelen çocukların sürekli oynadığını, bunu sürekli takip edemeyeceklerini, personel olarak her rafı sürekli kontrol edemeyeceklerini ve yeni gelen ürün için rafa koyulduğunu ama henüz etiketinin üzerine eklenmediğini söyledi. Günün sonunda ben bir müşteriniz olarak memnuniyetsiz ve suçlu bir şekilde mağazanızdan ayrıldım.

11 Ağustos 2024 16:20 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2024 11:42
FLO Ayakkabı Mağazası Almak İstediğim Ayakkabı Fiyat Farkı
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 03:32
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 22:13
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 19:45

FLO Ayakkabı Kategorileri