Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yan Sanayi Flavel Derin Dondurucu

Filiz
12 Eylül 2024 01:23

23. Aralık 2021 de A101 den aldığım flavel marka derin dondurucu 06.09.2024 motoru ve tutuşması sonucu evime yangın çıkmıştır gereğinin yapılmasını rica ediyorum. 6 yaşında kızımın ve eşimin evden sağ çıktığına şükür ediyorum yalnız gereğinin ve zararımın telafisi edilmemesi neticesinde gereken yerlere sonuna kadar gideceğimi bilin. Memlekette hak var hukuk var. Öyle kafanıza göre gelip uzatma kablosu. Yok garantisi olmaz marketlerde evlerde. Garanti açılışını bahane edemezsiniz. Garanti iki yıl. Garanti açılışını bahane edemezsiniz. Garantisini açınca bu sözlü olarak yangını önleyici unsur değil yani 3 yıl geçmiş beyaz eşya motoru ömrü 10 yıldır. Sizin ürününüzden kaynaklı elimde itfaiye polis raporum var. Diğer marka buzdolabımda uzatma kablosu neden ona bir şey olmuyor. Hakkımız almamız için ölmemiz mi gerekiyor onu anlamış değilim. Çözüm yolu bekliyorum

01 Ekim 2024 21:11

A101 den aldığım flavel derin dondurucu Arçelik markasının yan ürünü. 1 aydır sizden bir netice bekliyorum evim derin dondurucu kaynaklı yangın çıktı. Bu markanın Arçelik'e ait çıkması ayrı bir şok yarattı. Gelen yetkililerin uzantı kablosunu garantisini sorun etmeleri AP ayrı bir mevzu. B... Marka buzdolabımı maşallah 10 yıldır uzantı kablosu çalıyor. Marketler uzantı kablosu kullanıyor. İş yerlerinde sayısız uzantı kablosu kullanılıyor. Kendiniz aklamayı bırakın. Baktığım yorumlardan da kaynaklandığı üzere ilk değilim ve son da olmayacağım anlaşıldığı üzere. Size maddi manevi gerekli birimlere sonuna kadar uğraşacağım niye biliyor musunuz! Bir daha böyle durumlar yaşanmasın diye. Gerekirse yan sanayi ürünlerinizi ve markanızı kapatmak adına da olsa. Uğraşırım sizinle. 1 aydır evim yandı ben peşinize düşüyorum zararımı telafi edin diye. Otelde orada burda kalıyorum keyfinizi bekliyorum. Evde çocuğum ve eşim bütün apartman sakinleri ölebilirdi Allah korusun. Sizin için hiç mi insan canının bir önemi ve kıymeti yok. Bbu kadar mi insan canı kıymetsiz resmen milletin evine bomba yerleştiriyorsunuz. Sizden ricam markanıza çeki düzen vermenizi ve zararımı en kısa zamanda telafi etmeniz aksi takdirde vakit kaybetmeden gerekli işlemleri başlayacağımı bilmenizi isterim

profile profile profile

Ali sonuçtan memnun değil

Vestel Buzdolabında Garanti Süresi Sonrası Motor Arızası Ve Servis Memnuniyetsizliği

31 Temmuz 2025 15:18

Nevzat
29 Eylül 2023 12:24
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Evimizi Tehlikeye Attı!

11 Eylül 2024 22:01

Franke Buzdolabı Servis Sorunları Ve İletişim Eksikliği