Kerem sonuçtan çok memnun

Flalingo İlgisiz Satış Danışmanları Müşteriyi Umursamamak

20 Ağustos 2023 14:01
Kerem'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve geçte olsa geri dönüş yapıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.”

Flalingo online İngilizce özel ders için başvuru formunu doldurdum satış danışmanı arkadaş çok ilgisiz ve alakasızdı otomatik satış mesajı attı. Daha sonrasında ben İngilizce seviyem ve ulaşmak istediğim noktayı söyledim hiçbir şekilde dönüş yapmadı. Ertesi gün tekrardan benim mesaj atmam üzerinde hızlıca yardımcı olacağını dile getirdi. Bunun üzerine yine geç cevap vermesinde kaynaklı beni ararsanız daha hızlı yapabileceğimizi söyledim. Aradan geçen 2 saat içerisinde dönüş olmaması üzerine bir tepki olarak " Aramayın siz teşekkür ederim. Almadan böyleyseniz alınca yaşayacağım sorunda sizlere ulaşamam iyi günler " yazdım ve haliyle buna da cevap vermedi. Bu kadar ilgisiz satış danışmanlarınız olmamalı... Gerekli görüşme kayıtlarını şikayetim ile ilgilenirseniz tarafınıza gösterebilirim sizlerde çalışma arkadaşlarınızı bu konuda uyarabilirsiniz...

Kerem
Kerem
12 Eylül 2023 12:15

Ders İptalleri Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Motivasyonumu Kırıyor

06 Haziran 2025 12:34
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Flalingo’da TL İşlem Sözüne Rağmen USD Borç Yansıtılması Ve İptal Talebinin Görmezden Gelinmesi

10 Şubat 08:23
Berkay sonuçtan çok memnun

32.000 TL'lik Üyelikte Yapay Zeka Özelliği Çalışmıyor, İade Ve İptal Talebi

Berkay
02 Şubat 19:40
"Daha önce eğitim alanında farklı bir platform deneyimim olmamasına rağmen, Flalingo’nun sunduğu müşteri desteği karşısında hayranlığımı gizleyemeyeceğim. Herhangi bir sorumda anında müdahale ederek süreci kusursuz hale getiriyorlar. Elbette her platformda sorunlar yaşanabilir ancak önemli olan bunları çözebilmektir. Bu profesyonel yaklaşımlarından dolayı Flalingo ailesine ve özellikle nezaketi ile yardımları için Volkan Bey’e çok teşekkür ederim. Kendisi, yeni üyesi olduğum platforma olan bakış açımı 180 derece değiştirdi :)"
32000-tllik-uyelikte-yapay-zeka-ozelligi-calismiyor-iade-ve-iptal-talebi-1.jpg