Fissler Düdüklü Tencere Buhar Kaçırıyor

27 Kasım 2023 20:08

Fissler Vitavit markasının 3,5 ve 6 litrelik tencerelerini aldım. Kapakta bir sorun olduğu için teknik servise gönderdim. Bana kapakta sorun olmadığı, yemeği önce harlı ateşte daha sonra kısık ateşte pişirmeye devam etmem gerektiği söylendi. Ancak aynı sorun devam ediyor. Videoda da görüldüğü üzere, en harlı ateşte pişirirken bile et fokurdayarak pişiyor ve kapağı kolayca açılabiliyor. Daha sonra kısık ateşe aldığımda ise sap kısmından buhar kaçırmaya devam ediyor. Aynı zamanda yuvarlak kısmındaki renkli göstergeler asla yükselmiyor ve buharı içeride tutmuyor.

28 Kasım 2023 12:51 (Şikayetten 16 saat sonra)
Esra
Esra
29 Kasım 2023 07:32

Sayın yetkili Bu bir otomatik cevap sanırım Size telefonda da belirttiğim gibi 3 kasımda servise gönderdim Siz gene aynı talimatları verdiniz ben uyguladım 3,5 litre ve 6 litre olmak üzere hala aynı problem devam ediyor diyor Dün telefonda konuştuğumuz üzere ki ben daha önce de servise gönderdiğim kapağı tekrar dedim yine vakum ve sap kısmından buhar çıkma hatası veriyor 3 bardak su koydum önce harlı ateş 20 dakika beklememe rağmen renkli yuvarlaklar yükselmedi sonra kısık ateşe koydum 10 dakika vakum yapmadı içindeki bütün buhar sap kısmından çıktı gitti Tencere kolayca açıldı bir düdüklü tencere de beklenen ilk kapağı kapattıktan sonra kolaylıkla açılmaması Herkes aynı şikayeti söylüyor Yani şikayet varda Fissler okuduğunuz 3 şikayetten 2 si tencerede vakum hatası ve sap kısmından buhar veriyor hatasıyla ilgili Ve siz matbu cevap veriyorsunuz Biz cevap değil çözüm bekliyoruz Sizin dediğiniz yöntemde kapak vakum yapıyoruz olması gereken durumda geçerli kapak vakum yapmıyor tüm buhar dışarı çıkıyor Normal tencerede pişmesi gereken süreyi bile tüm buharı kaçırdığı için daha da uzun sürede pişiriyor Hatta yemekler pişmiyor Ayrıca sürekli buhar kaçırması kolumun yanma riskine sebep oluyor Oluşacak tüm hasarlarda tazmin haklım saklıdır bilginize

26 Mart 2024 20:37
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
07 Kasım 2023 18:15