Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 18:15

15.10.23 tarihinde Trendyol üzerinden Fissler Türkiye resmi satıcısından Fissler Vitavit Premium 6 litre. Düdüklü tencere aldım. Ürün gelir gelmez deneme amaçlı pişirme talimatına uygun olarak tencerenin içine nohut ve su koyup pişirdim. Sonrasında tencerenin içinde siyah lekeler ve paslanmalar oluştu ve yıkama ile çıkmadı. Fissler'i aradığımda yetkili nohut gibi yiyeceklerde bu kararmanın olabildiğini söyledi, yüksek basınçtan kaynaklı korkmayın o lekeler çıkar denildi. Çelik temizleyici ile ya da Cif krem limonlu ile yıkamam söylendi. Defalarca yıkadım ama lekeler hiçbir şekilde çıkmadı. Bir kez kullanımda bu kadar lekenin olması hiç normal değil. Ürünü Trendyol üzerinden iade ettim ama iadeyi kabul etmediler. Ürün kullanıldığı bahanesiyle geri gönderildi. Ürünü denemeden bir sıkıntı olup olmadığını nereden bileceğiz pardon. Hiçbir şekilde para iadesi ya da ürün değişimi yapılmadığı gibi ürünün lekelerini bile temizleme zahmetinde bile bulunmadan geri göndermiş Fissler. Ayrıca kapağın iç kısmında olmayan çiziklerle beraber hem de. Böyle sorumsuz bir firma olamaz. Hiçbir şekilde sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Çeliği kalitesiz ve sorunlu tencereyi zorla size iteliyorlar. Bu kadar sorumsuzluk olamaz! Ayrıca bu kadar kalitesiz bir çelik görmedim. Hem ilk kullanımda bu kadar kararma, paslanma, hem de dokunduğunuz yerlerde bile iz kalıyor, su lekesi kalıyor. Ayrıca ürün garanti belgesiz gönderildi

08 Kasım 2023 11:26 (Şikayetten 17 saat sonra)
26 Aralık 2023 19:45

Tencerenin yenisini de göndermediler, para iadesi de yapmadılar. Tencerenin içini temizleyip geri yolladılar tekrar sorunlu tencereyi. Fissler pişmanlıktır. Kimseye tavsiye etmiyorum. Paranıza yazık

Gamze
Gamze

Merhaba sorununuz devam ediyor mu temizleyebildiniz mi tencereyi acaba

Burcu
31 Mart 2025 23:09
Fissler Düdüklü Tencere Hayal Kırıklığı: İlk Kullanımda Sorunlar
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
15 Ekim 2024 18:27