Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Findeks Puanım Ödemelerin Düzenli Olmasına Rağmen Yükselmiyor

05 Ağustos 2024 21:47

6 aydır düzenli kredi kartlarımı kullanıyorum. Geçmişe dayanan bir tane icra dosyam veya başka bir sorunum yok. Kredim yok, her ay kredi notum 50-100 puan artarken son 2 aydır gecikmem olmamasına rağmen kredi notum düşüyor veya olduğu yerde sayıyor. Toplasan 30 bin TL borcum yok. Findeks'i arıyorum, ilgilenmiyorlar. Bilmem, notlu risk raporu alın falan filan diyorlar. Zaten premium üyesiyim, her gün bakıyorum, takip ediyorum. Aylardır gecikme yok ama düzeltmiyorlar. Findeks adlı kurumdan şikayetçiyim. Verdiğim paralara yazıklar olsun. Üye oluyorsun, para veriyorsun ama ortada bir hizmet yok. Şikayet yazıyorsun, onu bile kabul etmiyorlar. Elim kolum bağlı, ne yapacağımı bilmiyorum.

06 Ağustos 2024 08:52 (Şikayetten 11 saat sonra)
06 Ağustos 2024 13:00

Cevabimi alamadım halen

06 Ağustos 2024 13:49
06 Ağustos 2024 16:47
06 Ağustos 2024 16:50

Siz ne anlatıyorsunuz bana ya Türkiye'de yasayan insanların %70 sizden memnun değildir memnun değilim aradınız yine yardımcı olacak bir şey yapmadınız bana not danışmanlığı Alman lazım diyorsunuz önüme ekranınız gelmiyor diyorsunuz bu nasıl bir is anlamadım ama kendimi bir danışmanınıza dudukletmiycem

Tayfun
Tayfun
Şikayeti Çözüldü

Ewet katılıyorum aynı benimkide öyle nedense bir filim dönüyor vermiyorlar puan ya 35 puan ya da 49 puan

Erhan
Erhan

Büşra hanım dizin puanın düşük olmasının sebebi tüm kredili hesaplarınızın borçlarının yüksek olması. Borç limit oranı %50yi geçmemeli

02 Nisan 2024 23:07
borclarimi-zamaninda-odedigim-halde-findeks-kredi-puanim-surekli-2.pdf
borclarimi-zamaninda-odedigim-halde-findeks-kredi-puanim-surekli-1.pdf

İlyas
04 Şubat 2024 20:34
Findeks Gereksiz Yere Kredi Puanımı Düşürüyor
Findeks Gereksiz Yere Kredi Puanımı Düşürüyor
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Notum Sebepsiz Düşüyor, Raporlar İçin Sürekli Ücret Alınıyor

Sinan