Fibabanka, Gelecek Varlık Yönetim, S***** Hukuk Bürosu Mağduru

06 Mayıs 2024 16:23

Merhaba, 31 Mayıs 2021 tarihinde Fibabanka'dan kullanmış olduğum kredi nedeniyle Avukat M***** U*** S*****'ın vekili tarafından tarafıma 2021/14151 - İstanbul 18. İcra Dairesi esas numaralı icra dosyası açılmıştır. İcra dosyasını açan banka ve vekil tarafından mevcut dosyamla ilgili 24 Mart 2022 tarihinde banka hesaplarıma 89/1 haciz işlemi uygulanmıştır. Daha sonra icra dosyam 22 Haziran 2022 tarihinde Gelecek Varlık Yönetimi'ne devredilmiştir. İcra dosyamı Gelecek Varlık aracılığıyla 3 Nisan 2024 tarihinde haricen tahsil ederek kapattım. 89/1 fek işlemleri için hem Fibabanka hem S***** Hukuk Bürosu hem de Gelecek Varlık ile görüştüm. Görüştüğüm bütün temsilciler beni birbirine yönlendirdi. S***** Hukuk Bürosu'nda telefonu açan Z******* Bey, daha beni dinlemeden 'Eski dosya bizde değil' diyerek telefonu kapatmaya çalıştı. Fibabanka'daki A**** Bey, 89/1 talebimle ilgili '71/1 mi?' diye sorular sordu. Konuyla ilgili sorumlu taraf her kimse, durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum. Daha fazla mağdur olmak istemiyorum.

06 Mayıs 2024 16:42 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba Sayın Berin A. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Fibabanka Bilgim Olmadan Açılan İcra Dosyası

11 Ekim 2023 16:20

Fibabanka Sorun Yaşama

Gökhan
09 Temmuz 2025 18:20

Fibabanka Ve Avukatlık Sürecinde Yaşanan Belirsizlik Ve Mağduriyet

17 Ekim 2024 14:51
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bankanın Usulsüz İşlemleri Ve İletişim Sorunları

Hüseyin