Gökmen sonuçtan memnun

ATM Para Çekme Sorunu Ve Eksik Faiz Mağduriyeti

10 Ekim 2024 13:25
Gökmen'in Teşekkür Mesajı
“4 gün geçse de sorun çözüldü ilgililere teşekkür ederim”

Yıllardır Fibabanka müşterisiyim. Herhangi bir sorun yaşamadım ancak 2 gün önce Fibabanka kartımla 2 kere Akbank, 2 kere Garanti Bankası ATM'sinden para çekme işlemim başarısız olmasına rağmen 4 defa 700 TL çekme işlemi hesabımdan gerçekleşmiş göründü. Müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım. 3 çekim ücreti hesabıma geri yattı fakat 1 tanesi hala yatmadı. Aynı anda yapılan işlemlerin 3'ü yatarken diğeri neden hala hesabıma geçmedi diye müşteri hizmetlerine defalarca sormama rağmen biri 3 gün içinde geçer, biri 17 gün süresi var, diğeri olumlu sonuçlandı, yansıması zaman alır dedi. Açıkçası bu mağduriyet, Fibabanka ile ilgili kafamda soru işaretleri oluşturdu. Net bilgi alamamak canımı daha çok sıkmaktadır. Bu durumdan dolayı 3 gündür de Kiraz Hesabıma eksik faiz alma mağduriyeti yaşamaktayım. Durumun ivedilikle düzeltilmesini beklemekteyim.

10 Ekim 2024 14:24 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Merhaba Sayın Gökmen K. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

11 Ekim 2024 15:42

4 gün geçse de sorun çözüldü ilgililere teşekkür ederim

Enes sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 23:31

25 Mart 2025 11:03
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 12:24

10 Ağustos 2024 03:40