Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Yanık Koku Ve Şanzıman Sorunu

02 Kasım 2024 10:18

Bursa'dan 0 km aldığım 34 MEC 576 plakalı Gross Wagon aracım 2100 km'de araç giderken devamlı yanık kokusu geliyordu. Geri vitese geçerken ses çıkartıyordu. Servise götürdüm, şanzımanda mekanik sorun olduğunu söylediler. Baştan şanzımanın sökülmesine razı olmadım, sonradan izin verdim. Bir hafta on gün içinde aracı teslim edeceklerini söylediler. Ben aracı teslim edecekler diye telefon beklerken, aracımın baskı balatasının yandığını, şoför hatası olduğunu ve 22000 TL masrafı olduğunu söylediler. Beni mağdur ettiler. 2000 km'deki bir araç baskı balata yakar mı? Bana arızalı araç verdiler ve araçlarının arkasında durmuyorlar.

05 Kasım 2024 17:46

0 km Bursa ban otodan aldığım Fiat gross marka aracımda ilk günden beri yanık kokusu vardı hatta aldığımın ertesi günü bayiden satısı yapan danışman beni arayıp aracımda bir sorun olup olmadığını sordu bende kendisine şikayetim olmadığını ama yanık kokusu geldiğini söyledim bununda aracın 0 olmasından kaynaklı olacağını düşündüğümü belirttim oda olabilir dedi zaman sonra geri vitese geçerken ses çıkartmaya başladı araç daha 2100 km Aracı aldığım bayiye götürdüm İstanbul'da yasamama rağmen servisteki arkadaş bir daha bizden randevu alın satış departmanından değil dedi sonra sonra arabaya baktırdı. Bana aracınızı götürün size randevu vereceğim o zaman gelirsin dedi arabanın şanzımanını sökeceklermiş bende sökülme tarafı olmadığımı neden sökeceklerini sordu. Oluyor böyle ufak mekanik hatalar. Dedi şimdi bakamayız götürün çağırdığımda gelirsiniz dedi bende zamanım olduğunu dedim yine de aracımı teslim almadı bende yukarıya çıkıp yetkiliyle görüştüm Servisle görüştükten sonra bana aracımı bırakmamı söylediler bir saat sonra servisten telefon geldi şanzımanı sökeceklerini söylediler onay veriyor musunuz diye sordular bende gönülsüz olduğumu belirttim beni ikna ettiler normal bir balata değişimi gibi düşünün dediler böyle ufak mekanik arıza olabiliyor dediler neyse ben aracım bana verilecek diye beklerken beni dört gün sonra arayıp baskı balatasının yandığını şoför hatası olduğunu 22 bin maliyeti olduğunu belirttiler bende kabul etmedim satış bölümüyle görüştüm genel merkeze mail attım cevap bekliyoruz dedi genel merkezden. Cevap gelmeden servisten beni aradılar tekrar onay veriyor musunuz yoksa aracı toplayalım bende toplayın dedim o esnada tofaşı aradım Fiat genel merkezi üzücü bir olay olduğunu belirttiler ilgileneceklerini söylediler o halde bayı beni ertesi günü arayıp aracımın hazır olduğunu gelip alabileceğimi söyledi Düşüne biliyor musunuz genel merkez Koç gibi bir holding olay bizde ilgileniyoruz diyor bayi bir gün sonra gelip almamı söylüyor genel merkezi hiçe sayan bir bayi. Bende almadım şikayet ettiğimi söyledim İstanbul'da yaşı yorum bir haftadır Bursa'da solda kalıyorum bugün genel merkez beni aradı şoför hatası size beş bin lira indirim yapı yoruz dedi düşünün aracı aldığınız gün araçtan koku geliyor bunu bayı sizi ertesi gün aradığın da belirtiyorsunuz. Şimdi de baskı balata yanmış şoför hatası oluyor Fiat kesinlikle pişmanlıktır paranızı çöpe atmaktır sakın ha sakın benim gibi Fiat TOFAŞ'ın köklü firma diye güvenmeyin beni yanılan bayi deyl

profile profile
02 Kasım 2024 10:27 (Şikayetten 9 dakika sonra)
02 Kasım 2024 10:37

Sız bana bu mesajı çekerken ki dun ben genel merkezi aradım şikayetimi ilettim olayla ilgileneceklerini beni tekrardan arayacaklarını şöyledir ben merkezden beni aramalarını beklerken yarım saat önce bayı beni arayıp aracı topladıklarını gelip teslim almamı söyledi yanı bayı kendi kararını kendisi verdi

12 Aralık 2024 21:02

Aracımdaki arıza hala giderilmedi Ne tesadüfki servisten çıktıktan sonra yanık kokusu gitti Fiat pişmanlıktır aracımı yapmamak için her türlü bahane ürettiler

Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Beklenmedik Debriyaj Sorunu

Nuri