Fiat Yol Yardım Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

02 Eylül 2024 12:29

Aracımızla Bursa'dan Mersin'e geldik. Mersin'den Adana'ya geçerken lambalarda debriyaj takılı kaldı ve vites atamadık. Kenara çektik, aracın kaskosu olduğu için önce kaskoyu aramak aklımıza geldi. Kaskodan çekici talebinde bulunduk fakat çekici gelmeden aklımıza Fiat yol yardım geldi. Orayı da aradık ama maalesef bizi çok farklı yönlendirdiler. Telefondaki hanımefendi aslında bugün T**** Hanım'dan öğreniyorum ki garantili araçların çekimini Fiat yol yardım yapıyormuş. Konaklama, taksi, ikame araç imkanları sunuyorlarmış. Bize bunların hiçbiri sunulmadı. Bilmediğimiz bir ilk de yetkili servis arayışını bile kendim yaptım. Aracımız pazar günü Mersin Mezitli Boranlar Fiat'a çekildi. Orası da ayrı bir sorun. Sabahtan beri araçla ilgili haber bekliyoruz. Sürekli kendim iletişime geçiyorum, kendi çabalarımla aksiyon almaya çalışıyorum. Çok mağdur olduk, hem manevi hem maddi. Şu an içimden hep 'Fiat pişmanlıktır' diyorum. Bu mağduriyetimize çözüm bulunmasını istiyorum. Gerek konaklama gerek araç temin edilmesini istiyorum. Mağduriyetimizin en kısa sürede giderilmesini istiyorum. Yıllık izin hakkımda uğraştığım işlemler benim için aşırı yıpratıcı ve zaman kaybı oldu. Farklı bir şehirde bunların başına gelmesi de ayrı bir çaresizlik. Lütfen yardım istiyorum.

02 Eylül 2024 12:22

Müşteri hiz. Arandım çok özür dileriz çözümümüz yok diye açıklama alıyorum şaka gibi Fiat pişmanlıktır

02 Eylül 2024 13:25 (Şikayetten 55 dakika sonra)
02 Eylül 2024 13:29

Aşırı bilgilendirildim evet ilgisiz marka

Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Haşim
17 Temmuz 2023 21:57

Aykut
25 Ocak 2025 11:38

Memet
30 Eylül 2024 12:20
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Garanti Kapsamında Hizmet Almak İçin Yaşanan Zorluklar

Hasan