Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servisleri De Artık Cep Yakıyor

27 Aralık 2023 18:25

Bugün aracımın bir yılı doldu ve Balıkesir Edremit'teki Fiat Karahallılar yetkili servisine götürdüm. Aracım henüz 10.600 km'de ve ilk bakımı yapılacak. Aman Allah'ım, o fiyatlar ne öyle! İnsanlar aracını bu fiyatlarla nasıl servise götürsün? Opar markalı yağ, en pahalı özel serviste ve internet alışveriş sitelerinde 1.200 TL iken, serviste 3.500 TL; hava filtresi ise internetteki alışveriş sitelerinde Opar marka 250 TL, en pahalı yerde bile. Oysa Fiat servisinde 953 TL. Aracım 1.5 Egea Hybrid'in ilk bakımı 7.200 TL tutuyormuş. Servis danışmanı i** Hanım sağ olsun, lütfedip bize indirim uyguladı da 5.547 TL servis ücreti ile ilk bakımdan çıkabildik. Bu oldukça yüksek ve astronomik fiyatlar, piyasanın pahalılığı ile açıklanamaz. Aracımın garantisi bozulmasın diye yetkili servise gidiliyor. Fiat servisleri de bunu bildiği için kafasına göre fiyatlandırma yapıyor. İşin acı tarafı, bu durumu Fiat çağrı merkezine bildirdiğimde aldığım yanıt 'serbest rekabet çerçevesinde yetkili servisler istediği fiyatı uygulayabilir, biz Fiat TOFAŞ olarak servis fiyatlarına karışmıyoruz' oldu. Bu fiyatlarla kimse yetkili servise aracını götüremez. İlk bakım bu fiyat ise, gerisini düşünemiyorum. Biz Fiat markasını ekonomik olduğu için seviyor ve tercih ediyorduk. Lütfen Fiat yetkilileri bu konuyu bir daha değerlendirsin.

28 Aralık 2023 08:58 (Şikayetten 14 saat sonra)
28 Aralık 2023 09:12

Nereye bildirim yaptınız, hep yalan.

Turgut
24 Şubat 2024 02:31
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
29 Ocak 2024 23:07
Fiat Akıllı Servis Sorunu
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
17 Haziran 2023 16:48
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
17 Eylül 2023 00:58
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yetkili Servisinde Onaysız Ücretlendirme Ve Yetersiz Hizmet Sonrası Mağduriyet

Bülent
30 Temmuz 2025 15:38
fiat-yetkili-servisinde-onaysiz-ucretlendirme-ve-yetersiz-hizmet-sonrasi-magduriyet-1.jpg