İsmail sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 23:07

Fiat akıllı servis için 24 Ocak 2024 tarihinde 'Yol Arkadaşım' uygulaması üzerinden kayıt yaptırıp Balıkesir Karahallı Fiat servisine akıllı servis kontrolü için gitmiştim. Başvuru esnasında aracımın bilgilerine göre bakım puanım 100'dü. Ve bana 600 km kullanımda 550 TL, 600 km üzerinde kullanım için 0,94 TL/km olarak ücretlendirme yapılacağı belirtilmişti. 24 Ocak 2024 tarihinde aracımın akıllı servis kontrolü yapıldıktan ve onay alındıktan sonra 'Yol Arkadaşım' uygulaması üzerinden ödeme aşamasına geldiğimde ücretin 600 km'ye kadar olan için 655 TL'ye çıktığını gördüm. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattıktan bir gün sonra 'Yol Arkadaşım' uygulaması üzerinden akıllı servis aboneliğimi kontrol ettiğimde bakım puanının 0'a düşürüldüğünü ve akıllı servise uymadığım için işlemin devam etmeyeceği uyarısını aldım. Ayrıca uygulama üzerinden aracımın halen servis işleminin sonlanmadığı görünüyor. Aracım halen 7800 km'de olmasına rağmen ne müşteri hizmetleri ne de yetkili servis konu hakkında çözüm sunamıyor. Bu sebepten aracımın serviste bakımını da yaptırmıyorum. Bana akıllı servis sisteminin yeni olduğu ve bu tarz sistemsel sorunların olabileceği hakkında başka bir açıklama yapılmadan yapıcı bir çözüm henüz sunulamadı.

30 Ocak 2024 11:37 (Şikayetten 12 saat sonra)
01 Şubat 2024 12:23

Fiat mim herhangi çözüm sunmadı burada bulunduğum şikayetim için aramadım iptal ettirmek zorunda bırakıldım.

Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Akıllı Servis'te Haksız Fazla Fatura Sorunu

Muammer
15 Eylül 2025 22:13
fiat-akilli-serviste-haksiz-fazla-fatura-sorunu-1.jpg
Kadir sonuçtan memnun

Kadir
10 Ekim 2024 15:32
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Fiat Yol Arkadaşım Uygulaması Ve Opet Kampanyası Sorunu
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Ödenen Hizmete Rağmen Aracım 3 Gündür Serviste Bekletiliyor

Mithat
16 Temmuz 2025 18:12
Ödenen Hizmete Rağmen Aracım 3 Gündür Serviste Bekletiliyor
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yetkili Servisinde Onaysız Ücretlendirme Ve Yetersiz Hizmet Sonrası Mağduriyet

Bülent
30 Temmuz 2025 15:38
fiat-yetkili-servisinde-onaysiz-ucretlendirme-ve-yetersiz-hizmet-sonrasi-magduriyet-1.jpg
Hayri sonuçtan memnun

Fiat Servisinde Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Yüksek Fiyat Deneyimi

Hayri
12 Ağustos 2025 09:40
"Karahallılar Fiat yetkili servisi tarafından arandım. Beklentilerim karşılandı. Bu talihsiz olayın bir daha yaşanmaması adına tedbir alınacağı sözü tarafıma verildi. Süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim."