Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Önce Aracı Satıp Kredi Çektirdi Sonra İptal Etti

03 Temmuz 2023 14:46

23.06.2023 tarihinde Manisa Fiat bayi Şendil Otomotiv'e takaslı araç alımı için aracımı götürdüm. Aynı gün akşam saatlerinde dönüş yapıldı ve ellerinde araç olduğunu, 400 bin takas toplam 573 bin karşılığında aracı vereceklerini söylediler ve IBAN adreslerini gönderdiler. Mesainin bitmiş olması nedeniyle ilgili tutarı gönderemedim. Takip eden ilk iş günü olan pazartesi günü kredi çektim, süreçleri de bizzat dakika dakika paylaştım satış temsilcisine.

Kredi onaylandı ve hesaba geçti. Tam havaleyi yapacağım sırada müşteri temsilcisinin beyanıyla fabrikada üretimin durduğu belirtilerek iptal edildi. Bayramdan sonra tekrar görüşeceğiz diyerek konu kapatılmak istendi, bunun üzerine ben böyle ciddiyetsiz bir işlem yapılması nedeniyle iptal edin o zaman dedim. Sonrasında tekrar genel merkezi aradım ve konu hakkında bilgi verilmesini talep ettim. Gelen bilgiye göre bayram öncesi olduğu için resmi tatil nedeniyle aracımın boya aşamasında bantta kaldığı belirtildi.

Bayram sonrası tekrar bilgi verileceği belirtildi. 03.07.2023 tarihi itibariyle Manisa Fiat bayi Şendil Otomotiv müşteri temsilcisine göre işlemin iptal edildiği, ancak temmuz araçlarından verilebileceği ve takas fiyatının kesinlikle değişmeyeceği, fakat alınan aracın fiyatının değişeceği bilgisi verildi. Sonuç olarak çektiğim kredi elimde kaldı, sözde adıma bantta olan araç kime verildi belli değil. İşlem yapamıyoruz deyip satış iptali nasıl yapılabiliyor? Fiat beni mağdur etti.

03 Temmuz 2023 14:55 (Şikayetten 9 dakika sonra)
03 Temmuz 2023 15:23

Söz konusu firma 26.06.2023 tarihinde tarafıma bilgi verdi sadece. Bayram sonrasında tekrar bilgi verilmedi. Bana verilen bilgi aracınız üretim bandında bilgisi verildi bugün itibari ile aracım yok bu nasıl bir bilgilendirme? Fiat markası benim için başlamadan bitti!

20 Ağustos 2024 14:30

Ahmet
11 Ekim 2023 15:10
Sıfır 2023 1.4 Fiat Egea Cross Boyalı Hatalı (Çapaklı) Kusurlu Ayıplı
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yetkili Servisinde Seramik Kaplama Kabusu

Uğur
13 Kasım 2024 17:38
Fiat Yetkili Servisinde Seramik Kaplama Kabusu
Adem sonuçtan hiç memnun değil

İkame Araç Ve Parça Temini Sürecinde Belirsizlik Mağduriyet Yaratıyor

Adem
02 Eylül 2025 21:51
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
01 Kasım 2023 13:41