Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
01 Kasım 2023 13:41

Selamlar, 2023 yılının Mayıs ayında TOFAŞ üretimi olan Fiat Egea marka 1.4 fire easy marka ve model otomobilimi Manisa'daki Fiat yetkili satıcısı olan Şendil Otomotivden satın aldım. 2-3 ay sonrasında araç göstergelerinde motor arızası, esc devre dışı, direksiyonu kontrol edin, lastik basıncını kontrol edin şeklinde uyarı ve ikaz ışıkları yanmaya başladı. Ayrıca araç kendi kendine direksiyonu sertleştirme ve elektronik aksamı kapatma gibi tepkiler vermeye başladı. Hemen yetkili servisle iletişime geçerek onarım talebinde bulundum. Aracı bilgisayara bağlayarak araç beynini silip sorun yok denilerek araç bana teslim edildi. Bu şekilde servise 3 kez gidip araç beyni silinerek geri gönderildim. Aynı sorunun devam etmesi üzerine yine aracımı servise götürüp aracın onarılmasını istedim. Yine 3 kez farklı parçaları değiştirilerek onarımın yapıldığı söylenerek bana teslim edildi. Ancak söz konusu arızalar devam etti. Son olarak artık aracı istemediğimi ve değişim talep ettiğimi belirten bir ihtarname gönderdim. Ancak şirketin cevabında sanki aracı 6-7 kere servise götürmemişim gibi kendilerinin kusuru olmadığı söylenmiş sorumluluktan kurtulmak için deneme yanılma yoluyla daha 2.000 km yapmış aracın parçaları değiştirilmeye devam edilmektedir. Aracın arızalı olması bir yana koskoca şirketlerin satış sonrası destek ve müşteri memnuniyetine gösterdikleri bu tavır (! ) beni ziyadesiyle üzmüştür. Aracın tamiratının yapıldığına ve bir daha sorun yaşamayacağıma dair garanti vermedikleri yetmezmiş gibi bir de değişim talebimi reddettiler. Sorunumu çözmek yerine üste çıkmaya çalışan bu tutumu tasvip etmediğimi belirtmek isterim. 2 aylık çocuğumla, arızalandığında direksiyonu kilitleyip manevra imkanını kısıtlayan bir araca kimsenin binmek istemeyeceği açıktır. Bu konudaki takdiri Şikayetvar takipçilerine bırakıyorum ve en kısa sürede değişim talebimin yerine getirilmesini istiyorum. Saygılarımla

01 Kasım 2023 14:18 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Yorumlar (6)

Turan
Turan

Aynı şikayetler benim aracımdada yeni başladı kontağı çıkardığımda stop da etmiyor kapı açılınca stop ediyor park asistanı direksiyonu kontrol edin uyarıları veriyor bagaj açılmıyor camlar çalışmıyor sonuçta ulaşan varmı!

Ahmet
Ahmet

Selamünaleyküm abi aynı sıkıntılar bizim araçta da var ne yapmamız gerek

Aynı arıza bende de var bugün servise bıraktım garanti kapsamında dediler bakalım takipçisi olacağım. Umarım sorununuz çözülmüştür.

Serhat
Serhat

Merhabalar çağrı bey aynı sorun benim araçta da var çözüm bulabildiniz mi son durum nedir bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Onur
Onur

Paneli değişiyorlar aynısı bende oldu, garanti kapsamında

İbrahim
İbrahim

Onur bey bu garip marka fiyata nasıl değiştirttiniz bana çok yüksek fiyat çıkarıyorlar değiştirmek için.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 14:36

Sıfır Fiat Egea'da Sürekli Disk Arızası Ve Garanti Sorunu

12 Mayıs 2025 12:48
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Cengizhan
20 Şubat 2024 18:39