Fiat Fiorino 2018 1.3 E6 95 Bg Rolanti Dalgalanması Ve Kötü Koku

Nizamettin
25 Mart 2024 02:47

Fiat Fiorino 2018 1.3 E6 95 bg model araç çalışırken aşırı titreme yapıyor ve kötü gaz kokusu yayıyor. Isıtma bujisi patladı ve yeni değiştirildi. Araç henüz 37 bin kilometrede ve çalıştırıldığında rölanti düzensizliği yaşanıyor; sürekli olarak egzozdan kötü kokular geliyor. Aldığımız günden beri sürekli olarak çeşitli sorunlarla karşılaşıyoruz. Araç durduğu yerde yakıt pompası arızalandı ve çekiciyle servise götürüldü. Start-stop sistemi hiç çalışmadı; aküde sorun olduğu iddia edilerek, yeni akü ücret karşılığında değiştirildi. Servisler, yaşanan sorunların genellikle bizden kaynaklandığını öne sürüyorlar ve kalıcı bir çözüm sunmuyorlar. Amortisör takozları bir yıl dolmadan bozuldu ve bu kronik bir sorun olmasına rağmen suç yine bize atıldı. Tek sorunsuz kalan motor şimdi sesli çalışıyor ve egzozdan kötü koku yayıyor. Aracın içinde bulunulamayacak bir seviyede kötü koku var. Lütfen satmış olduğunuz ürünün arkasında durun ve bu sorunları çözün ki biz de verdiğimiz parayı hak ettiğinizi düşünelim.

25 Mart 2024 10:39 (Şikayetten 7 saat sonra)

Bulut

Son durum nedir çözüldü mü acaba

Cihan

Hocam merhaba bende aynı araç aynı model ve motor var sıkıntıların aynısını bende yaşıyorum şu an aracın arızasını giderdiniz mi?

Fiat Fiorino Aracımda Sürekli Arıza Sorunu

Zafer
25 Ağustos 2023 19:45
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Sürekli Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

Hakan