Fiat Egea Su Alma Sorunu

30 Aralık 2023 22:275.659

Fiat Egea Sedan 2022 model aracı sıfır aldım. Aldığım günden beri bagaj havuzunda su birikmesi problemi yaşıyorum. Bu nedenle servise gönderdim. Zincirli kuyu birmont'ta yapılan işlem, her yere gelişigüzel silikon sıkıp aracı geri göndermek oldu ve araç kötü bir duruma geldi.

Şikayetim üzerine tekrar gelişigüzel silikon sıkıp aracı gönderdiler. Sorun hala devam ediyor. Buradan soruyorum: hiç utanmadan bu aracı test etmeden nasıl satıyorsunuz? Araba değil, sanki ördek havuzu. Verdiğim paraya yazık oldu.

31 Aralık 2023 10:47 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Resul K. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

Resul
3 Ağustos 2024 18:27

Verebildiğiniz cevap bu kadar ne de olsa bu dandik aracın sorunlarını iyi biliyorsunuz satın millete araba diye sonra servis lerin başına bırakın servislerde saçma sapan tadilat yapıp göndersin biz de işimizi gücümüzü bırakıp tamircilerle üğ.

Mevlüt
Şikayeti Çözüldü
22 Ocak 2024 19:37

Merhaba hocam aynı sorun bende de var tesadüfen temizlik için açtığımda gördüm bana irtibat numaranızı yazar mısınız size zahmet bilgi alsam ne gibi müdahale ediliyor bende gideceğim servise

Fiat Egea Aracımın Bagajına Su Giriyor!

2 Ocak 2025 21:233.183

2022 yılında sıfır Fiat Egea 1.4 araç satın aldım 24.12.2024'te bagaj içerisine su girdiğini fark ettim. Fiat müşteri hi...

Fiat Egea'da Bitmeyen Kapı Sesi Ve Servis Mağduriyeti

30 Mayıs 2025 18:279.547

2025 model Fiat Egea Sedan 1.6'yı 14/04/2025 tarihinde aldım. Aracımın ön sol kapı panzotu ve cam kısmından tıkırtı sesi...

Tümünü Gör

Taner
Fiat Egea Sedan Siyah Benekler Oluşması

Fiat Egea SedanSiyah Benekler Oluşması

Ahmet
Fiat Ayıplı Malın İfşası!

Fiat Ayıplı Malınİfşası!

Ozan