Fiat Egea Direksiyon Takılması!

19 Aralık 2024 09:116.481
Şenol'un Teşekkür Mesajı
Serviste elektrik direksiyonunu garantiden değiştirdiler ilgi ve alakalarından dolayı Haliç oto ya ve çalışanlarına çok teşekkür ederim
21 Aralık 2024 11:18

34 fı**29 aracımın plakası lütfen bana ulaşınız.

11 Ocak 2025 14:06

Fiat müşteri temsilcilerinin ilgilerinden dolayı teşekkür ederim servise yönlendirildim direksiyon motorunun garantiden değişeceklerini beyan ettiler parça siparişi verildi bekliyorum gelişmeleri paylaşacağım.

22 Ocak 2025 12:51

22 Ocak 2025 12:55

Vatandaşın yanında olduğunuz sürece bizlerde sizlerin yanında olacağız TOFAŞ Fiat ile yolumuza devam ediyoruz Teşekkürler

15 Mayıs 2025 15:09 (Şikayetten 4 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim markamız adına önem taşımakta olup, değerlendirme sürecimizde dikkate alınmak üzere kayıt altına alınmıştır. Müşteri deneyimlerini sürekli iyileştirmeyi hedefleyen bir kurum olarak, görüşlerinizin bizler için kıymetli olduğunu belirtmek isteriz. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

Yorumlar(9)

23 Ocak 22:09

Direksiyon motoru demişsin direksiyon motoru ne oluyor bende de aynı sorun var

13 Temmuz 2025 02:40

Şenol bey değişim sonrası bir daha yaptımı acaba

27 Ocak 2025 19:01

Aracınız servis bakımlı miydi acaba benim aracın garantisi bittiği için servise gitmiyorum sizce ücretsiz değişim yaparlar mı aracım 2021 model

18 Ocak 2025 22:54

Şenol bey arızanın sebebi neymiş bizimle paylaşırmısınız

11 Ocak 2025 23:58

Çözüm bulabildiniz mi bende de aynı sorun var

Fiat Egea Direksiyon Takılma Sorunu Ve Garanti Çözümü Beklentisi

12 Mart 21:444.009

12.02.2026 tarihinde Bursa Banoto yetkili servisine Fiat Egea 2023 Urban aracımı bakım için götürdüm. Bakımın yanı sıra,...

1 Yorum

Tümünü Gör
Fiat Ücretsiz Çözüm Bekliyorum!

Fiat ÜcretsizÇözüm Bekliyorum!

Alperen
Fiat Müşteri Temsilcisi Çözüm Sunmuyor

Fiat MüşteriTemsilcisi Çözüm Sunmuyor

Mesut
Fiat Egea Hill Holder, Esc, Lastik Basınç Uyarısı Aynı Anda Yakması!

Fiat Egea HillHolder, Esc, Lastik Basınç Uyarısı Aynı Anda Yakması!

Emir
Fiat Egea Yağ Yakma Sorunu