İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Bitmek Bilmeyen Ve Son Olarak Motor Arızası

17 Ekim 2023 19:47

Ve defalarca buradan yazmama rağmen olan oldu. Arabanın motoru öldü ve istisnasız tüm bakımlar serviste düzenli eksiz yapıldığı halde. Şikayetimi size her defasında bildirdim halde kimse dikkate almadı veya alınmış gibi gösterildi ve onca parça bir hiç uğruna değişti değiştiğiyle kaldı motor arızadan dolayı araba çalışmıyor asıl arıza biliniyor. Du garantinin bitmesine 2 ay vardı ve bitti araba Multijet 2017 1.6 Egea 89000 km de ki araba resmen pert. Kronik arıza mı dersiniz ne derseniz deyin ama olan arabama oldu. Hiç oldu. Severek bindiğimiz arabamız takdir sizlerin

03 Kasım 2023 08:15

Defalarca buradan yazmama rağmen özellikle Ankara oto da ki arkadaşlar geçiştirdi ve conta yanık uyarısı verildi farklı servis tarafından böyle olacağını biliyordum ve hiçbir hararete maruz bırakmadığım halde motor suyuna yağ karıştı soğutucu ve işlemleri değişim yapıldı ama gelin görün ki motor conta yanık Fiat araba 90 binde normal mi bu durum derhal hataların kalıcı olarak telafisini istiyorum hiç uğruna onca parçalarım da değişti yazık günah gökhan müdür sorun varsa bizlik faturayı bize yansıtın demişti iskitlerde ki arkadaş arabanın neden motoruna müdahale etmediniz.? Ve şu an kartaş da Konya yolunda servisin hatasını bize yansıtılmaması lazım sıkıntıları kök den çözmesi lazımdı kullanıcı hatam yok bir şey yok

17 Ekim 2023 23:36

Şu an sadece yol yardım paketi mevcut en yakın servise değil arabanın tüm bakımlarını yapan kartaş Konya yolu Ankara servisine çekim yapılmasını istisnasız tüm bakımın arızasının yetkili servis ve firma garantisinde yapılmış bir araç acilen sorunun üstesinden gelinmesini istiyorum iyi niyet mi devriye girer kaskomu takdir sizlerin her 4000 km de arıza veren bir araç takdir sizin ne yapılabilir buna

18 Ekim 2023 09:18 (Şikayetten 13 saat sonra)
23 Ekim 2023 07:37

Şimdi de enjektörler tıkalı deniyor ve kullanıcı hatası diyor dizelden dolayı kusura bakmayın da istasyondaki mazot deposuna bakamam ne verdiklerini nereden bileyim sulu mazotmu yoksa kirli yakıtmı tüm işlemler istisnasız garanti kapsamında yapılmasını istiyorum 2017den beri istisnasız sizin önerdiğiniz Opet'ten aldım başkada almadım

23 Ekim 2023 07:39

16bin lira masraf çıkarıyor danışmanınız ben kabul etmiyorum bu parayı ve ayrıca forumlarda millet şikayetçi kronik arıza olan enjektör arızasından sorunsuz kafam ağrımayacak şekilde onarım yapılıp tarafıma teslimini istiyorum

Fiat Egea İle Sürekli Arıza Sorunları

13 Eylül 2024 23:00

Fiat Egea'da Kronik Motor Arızası Ve Sürekli Partikül Filtresi Sorunu

Emrah
10 Eylül 2025 02:09
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
17 Şubat 2025 18:01
Gizli Ayıplı Araç Ve Garanti Sorunu
Muhasebe sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Sürekli Kilitlenme Sorunu Ve Güvenlik Endişesi

Muhasebe