Fiat Aynısını Maraş'ta Da Var Ne Yapmak Lazım Sabahları Çalışmıyor Her Şe

13 Eylül 2024 23:00

2017 model Fiat Egea 1.3 Multijet paket araç sahibiyim. Aracım henüz 100000 km de ve herkesin yaşadığı sorunu bende yaşıyorum. Araç sabahları soğuk motor iken aşırı titreyerek çalışıyor. Aracı 2021 mayısında aldım. Mazotu Opet ®'ten alıyorum. İnternette ve burda yazılanları okuduğumda anlıyorum ki bu sorunun fabrika ® çıkışlı olduğu ve yazılım güncellenmesini gerektiğini gördüm. Yine burda görüyorum ki bu yazılım güncellemesi ile düzelen bir sorun değil. Hatta yapılan hiçbir uygulama ile düzelmedi gibi buradaki şikayetlerden anlıyorum. Bu mağduriyetimin ücretsiz olarak yetkili serviste düzeltilmesini talep ediyorum. Aracı çok severek ve Fiat a güvenerek almıştık. Şimdi bu mağduriyet beni çok üzmüştür. Bu konuda Yetkili mercilerin yardımını bekliyorum. Bu kadar şikayet var ® ve hala müşteri temsilcisi kronik bir hata değil diyor bu nasıl olur lütfen aracın sorununu bu kadar göz ardı etmeyin ve geri çağırıp araca gerekli olan yazılım veya tamir neyse ücretsiz olarak yapın bakın sadece bu sorunu çözün diyorum, ama eminim benim gibi binlerce arkadaşa vereceğiniz cevap kopyala yapıştır ile servise gidin onlara da gittiğimizde bizden kaynaklı olmayan bir sorun için hem aşırı bir maliyet ve zaman kaybı yaşamak oluyor, sorun belli çözüm belli gereken aksiyonları alın ilk defa Fiat aldım ve bu son olacak. Sorunum giderilene kadar her kurum gerekli mercilere şikayetimi beyan edeceğim. Aynısı benim arabada da var ne yapmak lazım perişan oldum

14 Eylül 2024 00:13

Ticari taksi sabahları geç çalışıyor 5-6 başvurduktan sonra çalışıyor Bir de çalıştıktan sonra motor tekliyor vurduruyor balata spreyi sıkınca düzeliyor yetkilerden yardımcı olmalarını dilerim perişan oldum her şeyi denedim beyin enjektör pompa yakışamandırası yine olmadı servise götürdüm 300 milyar çıkartılır arızayı gene bulamadılar

14 Eylül 2024 00:00

Sabahları 5-6 maaş alıyorum ondan sonra maaş alıyorum Bir de aldıktan sonra motor tekliyor sprey sıkınca düzeliyor yardımcı olursanız sevinirim bu kroniksel bir Arda

14 Eylül 2024 00:15

Arabam ticaridir sabahları geç çalışıyor ancak enjektörü değiştirdim pompayı değiştirdim yakışamadıysan da değiştirdim gene olmadı beyin bile taktım yetkili servislerden yardım bekliyorum

14 Eylül 2024 10:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

Roberto
Roberto

Bende de aynı problem var reis ne yapmalıyım

Ferhat
Ferhat

Benim araçta öyleydi enjektör değiştirin dediler değiştirdik boş çıktı düzelmedi beyinciye gittim bana yazılımsal dedi 2 bin liraya yazılım attılar araba şu anda saat gibi oldu gitti o arıza yüzde yüz gitti yani deneyin hatta elazığdaysanız ilkemoto elektrik bu işin hakkından geliyor bana onu söylediler götürdüm ve arabamdskş sıkıntı gitti Egea 1.3 dizel 2017 model

Rahman
Rahman