Fiat Egea 1.4 Marş Uzatma

Samet
27 Nisan 2023 15:40

2018 1.4 Urban Benzin-LPG aracımda marş uzatma problemi var serviste çözülemeyen sorun kronik olmasına rağmen hala çözülmedi. LPG ile alakalı olduğu söylendi. Regülatör LPG enjektörü vs hepsi değişmesine rağmen sorunun LPG kaynaklı değil aracın kendi aksamı ile alakalı olduğu anlaşılmıştır daha 5 yılını doldurmayan arabada bu sorunlar bitmek bilmiyor.

27 Nisan 2023 15:59 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Rasim
Rasim

2021 Egea hb street 1.4 benzinli aracımda iki sefer aynı videodaki marş uzaması yaşadım. Araçta LPG yok yazilim atıldığı söyleniyor bende şu an şüphede kaldım neyden olabilir diye

Kazim
Kazim

Sorununuz devam ediyor ise benzin deposunu fullleyip. 2. Gün sabahtan deneme yapar mısınız. Aynı sıkıntı bende benzin deposu yarım deponun altına düşünce oluyor. Merhaba servisler bir türlü çözemedi. Ben bir yerde okumuştum. Benzini fulluyorym sıkıntı kalmıyor.

Linea
Linea

Merhaba sorunu çözebildiniz mi çok nadirde olsa benim aracım da yapıyor aynı şeyi

İsa sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Araçta Su Sızdırma Ve Sürekli Arıza Şoku

İsa
14 Kasım 2025 12:48
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Fiat Egea Motor Çekiş Sorunu Ve Sürekli Servis Çilesi!

24 Ocak 19:22
Sadik sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servisinin Evrak İletimindeki Eksikliği Ve Uzun Süreli Teslimat Gecikmesi

Sadik
22 Şubat 23:00
fiat-servisinin-evrak-iletimindeki-eksikligi-ve-uzun-sureli-teslimat-gecikmesi-2.jpg
fiat-servisinin-evrak-iletimindeki-eksikligi-ve-uzun-sureli-teslimat-gecikmesi-1.jpg
Tüm Egea Şikayetlerini Gör