Fiat Ankara Kartaş Fiat Yetkili Servisinde Yaşanan LPG Mağduriyeti

Serkan
14 Eylül 2023 13:34

Ankara Kartaş Fiat Otomotiv tarafından 2023 model Fiat Egea Cross aracıma 04.08.2023 tarihinde Fiat markasına güvenerek sanayide değil Fiat Yetkili Servisi Ankara Kartaş Otomotiv'de Landirenzo marka LPG taktırdım. İlk başlarda her şeyin sorunsuz gittiğini düşündüm ve takılan LPG'yi işlettim ancak asıl mağduriyeti bu süreçten sonra fark ettim. 2023 model arabaya 2022 model LPG tankı takmışlar (belki de sıfır LPG sistemi değil de yer yer çıkma parça kullandılar). Fiat markasına güvencimi yitirmeden belki istemsizce bir hatadan kaynaklandığını düşünerek müşteri hizmetlerine durumu bildirdim ve onlar da LPG tankını değiştirebileceklerini (hatta dalga geçer gibi '2 yıl boyunca yeni Tankı işletmeyin 2 yıl sonra araç muayenesine gidince yeni takılan tankı işletirsiniz.') gibi saçma ve yasal olmayan çözüm önerisinde bulundular. Tabii ki ben yeni tankı zamanında işletirim ancak maddi ve zaman olarak bana ekstra külfet getirecek. Benim hatam olmayan bir durumda neden böyle bir külfet altında kalayım. Müşteri hizmetlerinden yetkili olduğunu söyleyerek arayan kişi ise bayi karşısında hiçbir yaptırımının olmadığını söyleyerek konuyu kapattı. Yaşadığım ve yaşayacağım maddi ve manevi mağduriyetimi Fiat Markasına Yakıştıramadım.

14 Eylül 2023 13:54 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 22:39
Fiat LPG Hatası Müşteri Mağduriyeti
Fiat LPG Hatası Müşteri Mağduriyeti
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
02 Kasım 2023 14:44
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
24 Mayıs 2024 23:51