Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
24 Mayıs 2024 23:51

2022 model Egea Cross Lounge paket aracımı 2 Mayıs 2024'te aldım. Aracın motorundan dizel araba çalışıyor sesi geliyordu. Ama aracın yürümesinde 2000 devri geçince ses gelmiyordu. Mersin Boranlar servisine götürdüm. Aracın yağı ve yağ filtresini değiştirdiler. 2800 TL ücret aldılar ama hiçbir şey düzelmedi. Daha sonra Bilen Oto Mersin'e götürdüm. Orada da buji ve bobinler değişecek dendi. 11.000 TL ücret talep edildi. Arıza bundan da değilmiş. Araca Adana Olgun Landirenzo şubesinden LPG taktırdım. Fazla yakıyor diye. Sonra Fiat, dışarıdan LPG taktırdım diye garantiden aracına bakmadı. Bir daha asla. Araç 2022 model ve 54.000 km'dedir. Ama Fiat malının arkasında durmamış.

25 Mayıs 2024 00:46

Fıattan 2022 model 54000 km de olan aracı önce bakımları daha önce gecikmiş diye garantiye almak istemediler. Sonra Fiat müşteri hattı 4442255 i arayıp bilgi verdim. Sabir la dinlediler ama en son Landirenzo marka gaz taktırdım Adana olgun Landirenzo bayisine. Ama araçtan motordan ses gelmesini bunun gaz takılmasını bahane ederek garantiden bakmadılar. Motordan ses gelmesi hem de daha önce olduğu halde Fiat aracının arkasında dursun ürüne garantiden baksın ve sorun bitsin.

25 Mayıs 2024 09:17 (Şikayetten 9 saat sonra)

Fiat Egea Cross Yağ Eksiltme

Cüneyt
01 Ocak 2024 22:18
Hasanali sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Bir Marka Kendi Değerini Nasıl Düşürür? Fiat Egea Örneği

Hasanali
09 Şubat 2024 15:34
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 15:03
Yakup sonuçtan memnun değil