Enes sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 2023 Fiat Egea 1.3 Dpf Arızası Motor Işığı Sarı Yanıyor

19 Ağustos 2023 19:08

2023 Fiat Egea 1.3 Multijet 3.700 km de dpf arızası motor ışığı yanıyor.

Eskişehir Fiat Servise gidip tamir ettirdik bizden 12.000 TL küsur para aldılar 8 kere kontak kapamışsınız dendi fakat biz hiç kontak kapamadık. Kurum bağlı boru açamadık dediler ve TOFAŞ fabrikaya gönderdiler. Sonra aldık arabayı 500km sürdük sürmedik aynı arıza! Suçlu gene biz biz anlamadık bu işi nasıl oluyor 6 kere kontak kapandı dendi. Ve hiç uyarı vermedi kontak kapama olmadı ya fabrika hatası var ya da bize doğruyu söylemiyorlar. Tekrardan para İstiyorlar. Bir 500km sonra tekrar mı isteyeceksiniz acaba?
Kesinlikle kontak kapama mevzusu olduğunu düşünmüyorum. O kısa sürede 1 tane bile uyarı görmedim. Bu konuda mağdurum şu an tekrar para istiyorlar ve vermek istemiyorum kullanıcı hatası değil arabada hata olduğunu düşünüyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.

20 Ağustos 2023 11:19 (Şikayetten 16 saat sonra)
08 Ekim 2023 13:31

Eskişehir Fiat OTOKOÇ'TA bizden 2 ayrı şekilde tahsis edilen yaklaşık 13.000 TL'ye yakın para bir hiç uğruna alınmış resmen aldatıldık. Araba o zaman yaklaşık 3800KM de idi raporları var. Bize kontak kapatmışsınız dendi. Fakat dpf ışığı bozukmuş ve biz bunu dediğimizde hayır sizin suçunuz dendi Ankara Fiat servisinde ise hemen bir akü işlemi ile araba 0 gibi oldu hala 5000KM de bile değil Eskişehir servisi bize arabanız kurum bağlamış sökülüp İstanbul'a gidecek dediler artık şu işi adil bir şekilde çözün Fiat yetkili servis lütfen bu olayı yukarıya taşıyın sizden bir yardım gelmeyeceği belli bunu üst mertebeden birisine iletin lütfen para kolay kazanılmıyor.

Mürşid
Mürşid

Yani sorun Ankara serviste çözüldü anladığım kadarıyla?

Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turbo Arızası Ve İkame Araç Eksikliği Nedeniyle Yaşadığım Ailevi Mağduriyet

Turgay